Всяка събота един съсед се приближаваше до къщата и натискаше силно клаксона си. Не можех да разбера какво се случва. Но беше по-добре да не знам.

Не след дълго в къщата ни се настани млада двойка. Мъжът изглеждаше учтив и любезен. Беше стилно облечен, добре поддържан и караше скъпа кола. Съпругата му също се обличаше добре и изглеждаше като приятна жена. Помислих си, че е малко по-млада от съпруга си. И двамата бяха много дружелюбни хора. Те бяха първите, които ме поздравиха и почистиха входа. Нямаха деца. Бях много щастлива, че имам такива добри хора в нашата къща   .

Но от момента, в който се нанесоха, започнаха да се случват странни неща. Първото нещо, което привлече вниманието ми, беше, че Макс идваше до къщата, паркираше колата си и натискаше силно клаксона си в продължение на няколко минути. Той обаче правеше това само в събота. Не можех да разбера действията му. Но нищо разумно не ми дойде наум   .

все още не бяхме достатъчно запознати, за да тичаме наоколо и да питаме съседите си за такива неща. Така че трябваше да свикна с това. Но вече знаех кой ден от седмицата е.

Един ден неочаквано разбрах защо той прави това. На една пейка подслушах разговор между съседите, които активно обсъждаха новата ни двойка. Те знаят по-добре за всеки обитател на къщата. Не обичам да подслушвам чужди разговори, но това просто се случи. Както се оказа, Макс вече не е в състояние да изпълнява пълноценно съпружеския си дълг. А младата му съпруга все още иска да задоволява собствените си нужди.

Макс много я обича и не иска да загуби съпругата си. Затова й позволява да води други мъже в къщата всяка събота. Заради това, когато се прибере вкъщи, той издава звук, за да не види с очите си изневярата на съпругата си. Това е нелепо!

Това са методите, които хората използват, за да спасят семействата си. Никога през живота си не съм виждал или чувал подобно нещо. Това не се вижда често и в телевизионните предавания. Не съдя никого, но аз самата определено не бих го направила. Мисля, че е глупаво. Какво мислите вие?

 

Rate article
Всяка събота един съсед се приближаваше до къщата и натискаше силно клаксона си. Не можех да разбера какво се случва. Но беше по-добре да не знам.