В службата за регистрация тя попитала мъжа къде са всички документи за бременността и резултатите от ултразвуковото изследване на родилката. Мъжът свел глава и признал, че нямат нищо.

Жената се прибрала от работа в приповдигнато настроение, затова веднага решила да сподели със съпруга си историята, която се случила в родилното отделение.

Същата вечер довели друга родилка, но тя била особена. Нека започнем историята с това колко време й е отнело да стигне до болницата. Вечерта стомахът на жената започнал да я боли, а те живеели на село, така че съпругът ѝ качил жена си в колата и я закарал до града   .

по средата на пътя обаче колата се развалила и той трябвало да извика линейка, защото нямал време да я поправи. Жената крещяла с глас, който не бил нейният собствен, а мъжът се страхувал да се отдели от нея и за минута.

На рецепцията попита мъжа къде са всички документи за бременността и резултатите от ултразвуковото изследване на жената. Мъжът сведе глава и призна, че нямат нищо. Майката на жена му им забранила да отидат и да облъчат корема ѝ, като казала, че това само ще навреди на бебето: “Преди са раждали без това и тя ще роди без него”. Жената дори била против дъщеря ѝ да ражда в родилното отделение, но съпругът ѝ не я послушал, защото разбрал, че има нужда от помощта на специалисти. Жената се почувствала много зле и стомахът ѝ бил почти същият като останалата част от нея   .

Разбира се, нямало време да се кара с такива безотговорни бъдещи родители, тъй като раждането вече било започнало. Лекарите очакваха всякакви изненади, и то не без основание. В края на краищата дребната жена беше родила тризнаци наведнъж! Две момичета и едно момче. Добре, че съпругът не послушал тъща си, защото при такова раждане имало усложнения.

Когато на мъжа разказали за раждането на три деца наведнъж, той не могъл да сдържи сълзите си, а после продължавал да разказва на всички: “Моето щастие се умножи по три!”

Жената също не могла да се съвземе от новината и на сутринта признала на акушерките, че през нощта не си е затваряла очите.

 

 

Rate article
В службата за регистрация тя попитала мъжа къде са всички документи за бременността и резултатите от ултразвуковото изследване на родилката. Мъжът свел глава и признал, че нямат нищо.