В деня на сватбата си изгоних почти всички гости от ресторанта

Преди две години със съпруга ми се оженихме. Когато бях малка, мечтаех за красива сватба, пищна рокля и любезен съпруг. И когато Адам ми предложи брак, започнахме да планираме сватбата. Обмислихме всичко до най-малкия детайл. И двамата искахме този ден да е най-хубавият в живота ни.

Искахме да започнем семейния си живот по красив начин. Сякаш от нулата.

Датата на сватбата беше символична за нашата двойка. На този ден се запознахме преди три години. Поръчахме ресторанта, избрахме стила, декора, фотографа и поканихме гостите.

И тогава дойде денят на сватбата. В дома ми се събраха много хора. Нищо не предвещаваше лошо за мен. Фотографът ми направи прекрасни снимки, майка ми и баща ми ни благословиха и отидохме на сватбата.

Почакахме още няколко минути пред църквата за определения час. И фотографът попадна в задръстване. В този момент чух много интересни неща.

Сестрите ми обсъждаха сватбената ми рокля, като казваха, че съм можела да си купя нещо по-добро. Роднините ми изобщо не харесваха мястото на сватбата. Не им харесваше и идеята за тържеството.

Свекърва ми също се оплакваше на семейството си. Тя каза, че никога не ме е харесвала и че синът ѝ прави огромна грешка.

Трябваше да ме видите в онзи момент. Искаше ми се да плача и да крещя едновременно. Едва се сдържах да не отворя прозореца на колата и да кажа, че съм чул всичко. Съпругът ми ме задържа. Той ме убеждаваше, че разговорите и мненията на хората не бива да засягат семейството ни. Най-важното е, че се обичаме. Ще създадем семейство и всичко ще бъде наред.

тези думи ме успокоиха. Оженихме се и отидохме на ресторант с нашите гости, за да празнуваме    .
Преди гостите да седнат, аз взех микрофона:

– “Скъпи роднини, приятели и колеги от работата, моля само тези, които искрено се радват за нас, да останат. А тези, които ни обсъждат точно пред носа ни, ще помоля да напуснат нашето тържество. Мисля, че тези, за които говоря, могат да се досетят за кого говоря. Пожелавам ви всичко най-добро     .

След като казах това, почти всички присъстващи напуснаха залата. Останаха само най-близките. Помолихме и свекърва ми да напусне.

 

 

Rate article
В деня на сватбата си изгоних почти всички гости от ресторанта