Те се отказаха от близнаците, сякаш са играчки на търг!

Почти всички женени двойки имат едно общо нещо: рано или късно започват да мечтаят да чуват детски смях и тропане на малки крачета в собствения си дом. Съдбата обаче отрежда, че не всеки може да получи това щастие, а Алекс и Мария дълго време не успяват.

Първоначално не могат да забременеят, а когато Мария забременява, прави спонтанен аборт и лекарите молят двойката да не опитва повече, защото жената просто не може да го понесе – единият от двамата ще си отиде.

След известно време, след като обсъдили всичко, двойката отишла в една от най-добрите частни болници, където се съгласили на изкуствено оплождане. Отнело шест месеца, докато намерят сурогатна майка, и още първия път имплантирането на яйцеклетката било успешно.

Минало време и ултразвукът показал на бъдещите родители добрата новина – те ще станат родители на близнаци, момче и момиче. Изглеждаше, че двойката е щастлива, помагаше на сурогатната майка във всичко, но не стигна до самото раждане…

Раждането било трудно, затова лекарите решили да извършат цезарово сечение. За щастие и родилката, и двете деца се чувствали добре, затова главният лекар продължил да звъни на бъдещите родители, но те сякаш напълно изчезнали.

На следващата сутрин Алекс дойде в болницата, но не отиде при децата си, а при главния лекар, с когото дълго разговаряха и викаха, а после си тръгна, сякаш нищо не го задържаше тук.

Главният лекар имаше трудна мисия да разкаже на сурогатната майка за всичко. Той ѝ каза, че Алекс и Мария са се скарали и ще подадат молба за развод, така че децата вече не им трябват. Сякаш те бяха някаква играчка, която някой може да иска, а после да каже, че не иска повече да си играе с нея…

Раждащата жена просто изтръпна, лекарят й даде приспивателно, за да я успокои, и когато се събуди, беше решила да проведе сериозен разговор със съпруга си.

Три дни по-късно жената била изписана от болницата с близнаците си. Тя и съпругът ѝ взели единодушно решение да вземат децата и да ги отгледат като свои.

За щастие договорът със сурогатната майка не можел да бъде анулиран просто така, така че бившата двойка трябвало да плати всичко. Сега жената и мъжът ще похарчат тези пари за отглеждането на децата си, но не са разстроени, че всичко се е получило по този начин, защото отдавна са искали да попълнят семейството си.

 

 

Rate article
Те се отказаха от близнаците, сякаш са играчки на търг!