Съседът, от когото всички се страхуват и избягват, спасява живота на дете

Една моя приятелка дълго време се срещаше с приятеля си. След това той ѝ предложил брак. Виктория прие. Тя беше много щастлива, защото го обичаше. Скоро те се оженили. Виктория роди дете. След раждането на сина им семейството си купило собствен дом. Месец по-късно разбрали, че в къщата им живее една стара жена, която всички наричали вещица. В крайна сметка тя затруднявала живота на всички.

Един ден старицата изкрещяла на премествачите, които донесли на съседите пералня. Всяка вечер тя чукала на вратата на съседите, при които плачело малко дете. Почти никой не разговарял с нея. И един ден се случила много интересна ситуация. Един съсед случайно изпуснал очилата си. За късмет те паднали два етажа по-надолу, точно на балкона на тази съседка. Паднали и върху нейните цветя в саксии… За да избегне скандал, съседът решил да си върне очилата с въдица   .

на долния етаж живеело семейство с малко дете и котка. Въдицата се ударила в прозореца и събудила детето. Котката видяла въдицата и се опитала да я хване, но не успяла    .

Баба забелязала, че някой използва въдица, за да вземе очилата ѝ от балкона. Тя избягала от апартамента и започнала да крещи. Мъжът се уплашил. Той изпуснал въдицата, а котката паднала на земята заедно с нея. Изведнъж бабата забелязала, че едно малко момче се опитва да скочи след котката. Майката не могла да задържи сина си и той паднал. За щастие бабата хванала детето. Майката веднага слязла и изтичала при бабата със сина си. Тя започнала да ѝ благодари. Оттогава бабата много се променила. Тя вече не крещяла и не се опитвала да започва разправии със съседите.

 

Rate article
Съседът, от когото всички се страхуват и избягват, спасява живота на дете