Съпругът ми не се интересуваше от това, че аз и децата ми останахме без нищо. Той се нуждаеше от къщата ни.

След развода с бившия ми съпруг изпитах облекчение. Толкова много от нервите ми бяха изчезнали! На него не му пукаше, че бях останала сама с две деца на ръце. Искаше само едно нещо – къщата, която купихме заедно. Съпругът ми дори не искаше да чуе нищо. Според него той беше този, който е работил години наред, изкарвал е пари, така че всичко, което е придобил, принадлежи на него, а не на мен и децата. Трябва да си толкова егоистичен, за да мислиш само за себе си    .

казах му, че ще го съдя и ще докажа правотата си. Целта ми беше да го накарам да плаща издръжка. В отговор той каза, че няма да плаща нищо. Това продължи повече от година. През цялото това време живеех в апартамент под наем. Отначало бившият ми съпруг вземаше децата при себе си, но по-късно децата спряха да идват при него. Ако се съгласяваха да отидат, то беше само с мен или с баба им. Не и сами     .

Не съм ги принуждавала да общуват. Все още не знам защо спряха да ходят при баща си. След известно време се запознах с Марк. Той се оказа мил и симпатичен човек. Марк ме прие при себе си заедно с децата. Живеехме добре. Отказах се от къщата и от издръжката. Не забранявах на децата да общуват с баща си. Те се поздравяват на улицата, но не искат да отидат при него.

Ние не се нуждаем от нищо от него. Ако искаш къщата, живей там, но не се меси в живота ни. Чух от общи приятели, че ме обвиняват за всичко. Е, нека да го направят. Не ме интересува. Имам чудесно семейство, децата ми обичат и уважават Марк, а аз най-накрая съм щастлива. Преди няколко дни разбрах, че съм бременна. Децата ми не могат да се нарадват, чакат си братче или сестриче.

Наскоро срещнах бившия си на улицата. Той ме погледна с пренебрежение. Но аз му се усмихнах. Колко хубаво е, че имам за кого да живея.

 

Rate article
Съпругът ми не се интересуваше от това, че аз и децата ми останахме без нищо. Той се нуждаеше от къщата ни.