Приятелите определено не са очаквали рожденият ден на Виктория да протече по този начин

Мелиса чакаше таксито, за да я вземе, облечена красиво. Днес е рожденият ден на братовчедка ѝ Виктория. Те са приятелки от детството, а сега и двете работят в една и съща компания. Мелиса обича да се забавлява, особено когато компанията им се събира заедно.

Виктория празнува рождения си ден вкъщи, затова Мелиса решава да пристигне час по-рано, за да се облече и да направи снимка, с която да се похвали в социалните мрежи. Затова Мелиса и двама техни колеги позвънили на вратата на Виктория.

Рожденничката отвори вратата. По външния ѝ вид приятелките разбрали, че Виктория не се е подготвила за пристигането им и вероятно току-що се е събудила. Тя пуснала момичетата да влязат и ги помолила да ѝ помогнат да подреди масата.

Приятелките се съгласиха. Влязоха в кухнята, а на масата имаше разопакована торба с хранителни продукти. Виктория каза, че вчера е излязла за дълго с приятеля си, така че не е имала време да прибере всичко. А днес е решила да поспи по-дълго, защото е рожденият ѝ ден.

Сега ще пристигнат и останалите гости, а тя все още не е приготвила нищо. Изглеждала жалко и помолила приятелите си да ѝ помогнат. Тогава момичетата се заеха с работа. Те стояха в кухнята в продължение на час и половина. Нямаше значение, че всяка от тях беше облечена за случая. Докато момичетата стояха в кухнята, Виктория първо отиде да се почисти, а след това започна да посреща гостите. Интересно е, че през цялото време тя само веднъж погледна към приятелките си, които приготвяха ястия за празничната трапеза.

Когато всички седнали на масата, приятелките ѝ били много уморени и не искали повече да ядат или да говорят. Настроението било развалено. Но Виктория се държала като истинска рожденичка. Тя се шегуваше и се забавляваше. А след това, с лукаво изражение, каза, че сама е приготвила всички ястия. Приятелите ѝ само помогнали да се сложи масата.

Мелиса не седна до края. Тя дълго време няма да забрави този ден. Не защото беше толкова забавно, а защото те сами си сложиха масата. За първи път в живота ѝ се случваше подобна ситуация. По-късно трябваше да изпере новите си дрехи, защото бяха пропити от миризмата на кухнята.

Това ли е начинът да се приемат гости? Мелиса все още е изненадана от постъпката на сестра си. Случвало ли ви се е да изпаднете в подобна ситуация?
 

Rate article
Приятелите определено не са очаквали рожденият ден на Виктория да протече по този начин