Опечалени родители оставят детето си на улицата в студа, а той го спасява!

Същия ден бях на път за провинцията. Наблизо живеят малко хора, така че когато забелязах куче на верандата на нещастните ми съседи, заподозрях, че нещо не е наред, но не бързах да се приближа. Няколко часа по-късно пристигна съпругът ми, а кучето все още лежеше там, затова заедно отидохме до прага им. Когато се приближихме, разбрахме, че кучето е прикрило малко момче.

Момчето беше на 11 месеца, навън беше минусова температура и ако не беше това куче герой, момчето щеше да умре.

Кучето е доста пухкаво, така че можеше да се превърне в истинско одеяло за момчето. Пристигналите лекари казали, че момчето е било в това състояние през целия ден. За щастие, той е добре, кучето е било леко охладено, но и на него са помогнали грижовните ветеринарни лекари.

След това родителите били лишени от правата си върху детето и скоро ще бъдат съдени. А кучето се превърна в истински герой на целия квартал. Сега всеки, който живее там или посещава квартала, се чувства длъжен да го нахрани и погали. Малкото момче все още не познава своя истински спасител!

Като си помисля как кучето е закриляло момчето и никога не го е оставяло, сърцето ми се свива. Това е пряко доказателство, че някои животни са по-умни и добри от хората! Помислете само за онези опечалени родители, които са оставили детето си да умре в студа и глада!

 

Rate article
Опечалени родители оставят детето си на улицата в студа, а той го спасява!