– “О, Боже, откъде идват тези дамски мъже?” – каза си касиерката, докато наблюдаваше мъжа, който изнасяше стоката си.

беше обикновена топла вечер и жената беше в гадно настроение, така че докато гледаше как мъжът поставя на касата 5 букета цветя, 5 големи шоколада и красиви картички, не можа да се сдържи и изръмжа: “О, Боже мой, откъде идват тези дамски мъже?”

Хората пред и зад нея побързаха да се огледат, за да видят кой е заслужил такова специално внимание от страна на служителя. Самият мъж не се смути нито за миг и реши да отговори спокойно     : “Единият комплект е за майка ми и за майката на съпругата ми, за съжаление и двете загубиха рано съпрузите си и сега никой не може да ги направи щастливи освен мен. Третият комплект е за любимата ми жена, която заслужава най-доброто. Четвъртият е за дъщеря ми, защото реших, че ще я възпитам да бъде жена още от дете. А петия реших да подаря на касиерката, която ще ме обслужва, тоест на теб, защото вършиш тежка работа, която помага да направя близките си щастливи!”    .

Касиерът веднага сведе поглед от срам, без да знае какво да каже, но определено чу положителните отзиви на стоящите до него     .

Rate article
– “О, Боже, откъде идват тези дамски мъже?” – каза си касиерката, докато наблюдаваше мъжа, който изнасяше стоката си.