Наскоро едно семейство се свърза с нас с молба да намерим бавачка за тяхната внучка. Нашата компания никога досега не е срещала такива изисквания за бавачка.

Работя в компания, която набира бавачки, чистачки и гувернантки.

Неотдавна с нас се свърза едно много богато семейство. Те търсеха бавачка за внучката си, която е на три години и половина. Бяха готови да платят добре, така че нямаше проблеми с подбора. Поне така си мислехме в началото. Но бабата и дядото имаха свои изисквания: бавачката трябваше да познава историята на града, да говори компетентно, да има диплома за образование и трудов стаж. Тя трябваше да отговаря на тези критерии   .

намерихме няколко варианта за тях. Момичето, което поканихме първо, закъсня с четиридесет минути за интервюто. Помолихме клиентите си да не правят прибързани заключения и да изчакат Виктория.

Накрая тя се появи:

– Добър ден. Съжалявам, че закъснях. Едва успях да стигна дотук, имаше такова задръстване.

– Също така съжалявам, но вие не сте подходящият човек за нас. Не би трябвало да чакаме толкова дълго за вас. Една бавачка трябва да е точна. Довиждане.

След това клиентите ни казаха да не им губим времето и да изберем кандидати, които са били предварително прегледани. Това отне повече от един ден. Дори не можете да си представите. И тогава дойде последното момиче. Веднага забелязахме езика ѝ, затова решихме, че може да е подходяща за нашите клиенти. Също така я предупредихме, че е важно да познава историята на нашия град    .

Когато дядо ми започна да ѝ задава въпроси, момичето мигновено отговори.

Чудя се дали бихте се съгласили на интервю с такива интересни изисквания?

 

Rate article
Наскоро едно семейство се свърза с нас с молба да намерим бавачка за тяхната внучка. Нашата компания никога досега не е срещала такива изисквания за бавачка.