Моника винаги е смятала, че свекърва ѝ не я обича. Тогава една съседка й казала истината

“Майка ми идва на гости на сина и снаха си рядко. Тя живее в селото и е свикнала да живее там. Щом Кейт пристигне в града, тя не може да остане тук дълго, иска веднага да се прибере у дома. А след като синът ѝ се ожени, Кейт започна да идва тук още по-рядко. В края на краищата тя има повече от един син. Моника беше много разтревожена от това. Беше убедена, че свекърва ѝ не я харесва и затова не идва   .

моника помоли майка си да дойде за два-три дни. Щели да ѝ покажат града и да се разходят, да отидат в някое кафене. Кейт никога не беше ходила на такива места. Но жената не прояви и най-малкото желание да отиде на такива места. Тя бързо изтича до автобуса си. Моника едва не се разплака, беше ѝ толкова неудобно. Мислеше си, че свекърва ѝ не я обича, затова никога не оставаше да пренощува. Когато настъпи вечерта, тя побърза да се прибере у дома. Причината за това поведение беше обяснена на младите съседи от Кейт, когато дойдоха на гости на родителите си. Оказва се, че Кейт не е свикнала с удобствата на апартамента. Тя е човек от провинцията, всичко е в нейния двор. Ето защо тя не иска да ходи при децата си.

Моника се разсмя. Излезе й идеята, че свекърва й не я харесва, затова не иска да остане в града. Оттогава младите хора често идват в селото, за да посещават родителите си. Но само Кейт идва на гости на децата, не се задържа дълго при тях и веднага се прибира у дома   .

 

Rate article
Моника винаги е смятала, че свекърва ѝ не я обича. Тогава една съседка й казала истината