Едва по-късно лекарите и медицинските сестри разбрали, че жената не е в депресия. Това бил хитър план да оздравее, а тя изобщо не се интересувала от живота на сина си.

“Трябва да ви кажа, че имате ендометриоза!” – казал лекарят. Юлия не очакваше да чуе подобно нещо, защото нямаше никакви болки, никакви оплаквания, затова си помисли, че бързо ще си тръгне и ще продължи по своите си дела. Думите на лекаря я зашеметиха и той трябваше дълго да обяснява какво означава тази диагноза и как да я лекува. По някаква причина думите, които най-много се запечатаха в главата ѝ, бяха думите на лекаря, че най-доброто лечение ще бъде бременността, защото при нея всичко ще върви добре.

В този момент Юлия решила за себе си, че не е готова да спре живота си, да остане в болницата и да прекара там дълги часове, защото животът ѝ е пълен с надежди и планове. Не можеше да съсипе всичко с болници. Беше взето решение да забременее. Месец и половина по-късно тя се сдобила с две заветни лентички! По това време тя имала постоянен партньор, но не планирала да продължи живота си с него. Това била връзка без отговорности, но двамата си прекарвали добре    .

Когато разбрала, че е бременна, тя не казала нищо на съпруга си и спряла да общува с него.

По онова време Юлия била на 35 години и лекарите се страхували, че бременността ще бъде трудна, но всичко минало гладко. Тя редовно посещавала лекарите, приемала всички необходими витамини и спазвала препоръките. Семейният ѝ лекар се шегувал, че ако всички подхождат толкова отговорно към бременността, светът може да се промени. След раждането обаче всичко се променило. Майка ми не се интересувала какво се случва с момчето, което родила, и когато го довели, я помолили да го прибере. Отначало медицинските сестри помислили, че това е проява на следродилна депресия, но след това жената написала писмо за отказ от него…

едва тогава лекарите и сестрите разбрали, че жената не е била в депресия. Това бил хитър план да оздравее, а тя изобщо не се интересувала от живота на сина си   .

Целият болничен персонал не можеше да сдържи сълзите си при вида на едно спокойно и здраво момче, което беше използвано и изоставено. За щастие Юлия била принудена да остави информация за контакт с баща си в случай на спешност, затова лекарят решил да се свърже с него. Изведнъж съдбата на момчето все още можела да бъде спасена.

Мъжът бил шокиран да чуе, че има син, защото бившата му жена не му била казала за бременността. Половин час по-късно той се втурнал към болницата с такси. Погледнал бебето, после лекаря и попитал: “Какви документи ми трябват, за да го взема у дома?”. Когато лекарят обяснил всичко, мъжът трябвало отново да се свърже с Юлия и да я помоли за помощ, но това било за последен път, той не искал синът му да общува с толкова опечалена майка.

 

 

Rate article
Едва по-късно лекарите и медицинските сестри разбрали, че жената не е в депресия. Това бил хитър план да оздравее, а тя изобщо не се интересувала от живота на сина си.