Донесоха две млади родилки на по 18 години и се оказа, че са сестри. Първата родила момиче, а втората – момче няколко часа по-късно. Въпреки това те нямаше да ги задържат

След 6 години брак Мария започнала все по-често да се заглежда по детските площадки, където тичали толкова много щастливи деца. Тя осъзнала, че точно това ѝ е необходимо, за да бъде щастлива. В началото на връзката ѝ с Адам те се опитваха да изкарват прехраната си, а сега вече можеха да говорят за деца, но по някаква причина бременността така и не дойде. Тъй като Мария работела като акушерка в родилното отделение, един ден решила да остане до късно и да си направи тест, но не казала на съпруга си за това, страхувайки се да не го изплаши.

Колегите ѝ я разстроили с новината, че е безплодна. Мария се прибрала вкъщи и прекарала целия ден в сълзи и притеснения как да каже на съпруга си. Била готова съпругът ѝ да я напусне, защото никой не бива да страда заради нейната съдба. Вечерта Адам, като видял жена си в такова състояние, веднага започнал да я разпитва какво се е случило.

След като поговори, той ѝ каза: “Мария, обичам те и не ми трябва никой друг. Няма да те оставя и ще намерим решение на всички наши проблеми!” Въпреки че мъжът обещал да не я изоставя, Мария била убедена, че това ще се случи, защото всеки здрав мъж иска да отгледа детето си. Най-много я изненадвала мисълта, че работи като акушерка, помага на нови животи да се появят на бял свят, но не може да даде този живот на никого   .

мина повече от година от новината и тя се научи да живее с празнотата в сърцето си; Адам рядко говореше за това, страхувайки се да не нарани жена си. И тогава един ден в смяната на Мария довели две млади родилки на 18 години и се оказало, че са сестри. Първата родила момиче, а втората – момче няколко часа по-късно. Обаче нямало да ги задържат, родителите им не знаели за срама, а те нямали момчета, сякаш това се е случило случайно, затова написали откази. Това не се беше случвало в родилния дом от години и дори лекарят нямаше време да поговори с момичетата, преди да избягат.

Мария се замисли и помоли съпруга си да дойде веднага в болницата. Беше около 3 часа сутринта, така че съпругът ѝ се страхуваше, че нещо се е случило. Тя бързо му разказала за двете момичета и за децата, които били оставили. Адам разбра за какво говори жена му.

През следващия месец те събрали всички необходими документи, за да осиновят децата. И точно тогава Мария
излезе от родилното отделение с два плика, щастлива и усмихната. Приятелите ѝ можеха само да гадаят дали това са техните деца, защото самите те казваха, че много приличат на Адам и Мария   .

Rate article
Донесоха две млади родилки на по 18 години и се оказа, че са сестри. Първата родила момиче, а втората – момче няколко часа по-късно. Въпреки това те нямаше да ги задържат