– “Докато аз съм тук и мириша в продължение на 10 часа, тя си почива вкъщи! Иска ми се да си разменим местата!” – каза мъжът и дори не можеше да си представи, че думите му ще станат реалност!

– Докато аз работя тук 10 часа, тя си почива вкъщи! Иска ми се да си разменим местата! Е, поне на следващия ден, за да мога да си почина! Вече нямам абсолютно никакви сили – каза мъжът и дори не можеше да си представи, че думите му ще станат реалност!

На следващата сутрин мъжът се събудил със странно дърпане в стомаха, събудил се и решил да избърше очите си с ръце и тогава видял по тях червен лак за нокти!

– Това наистина проработи! Боже, обожавам те!” – извикал радостният мъж, който изтичал до огледалото и разпознал жена си в отражението си.

Изглежда, че съпругата му също била доволна от промените, затова двамата отишли да изпробват живота на другия за себе си.

Най-напред мъжът-жена приготви закуска за всички, заведе децата на училище, след това започна да чисти къщата, спомни си, че не е разхождал кучето, побърза да излезе навън с него, но беше твърде късно и трябваше да чисти отново. След разходката започнах да приготвям обяда и отидох да взема децата. След бърз обяд започнах да пера и гладя прането. Преди да се усетя, трябваше да приготвя вечерята, защото съпругът на жена ми скоро щеше да се прибере от работа.

след вечерята той се сети, че не е свършил домашната си работа с децата, и тогава започна да мие чиниите и си легна около полунощ, когато партньорката му отдавна си беше починала   .

Мъжът заспал с истинска радост, защото утре щял да се събуди като себе си, но това не се случило    .

Тогава мъжът паднал на колене и започнал да моли Бог да върне всичко както е било, а гласът в главата му отговорил: “За да усетиш напълно тежестта на женския труд, ще останеш в това тяло 9 месеца, до раждането! Едва след това ще се върнеш в тялото си!”

Това е истински урок за “истинските” мъже!

 

Rate article
– “Докато аз съм тук и мириша в продължение на 10 часа, тя си почива вкъщи! Иска ми се да си разменим местата!” – каза мъжът и дори не можеше да си представи, че думите му ще станат реалност!