Дойдох в къщата на свекъра си и останах смаян: бившият годеник на жена ми седеше на масата сред гостите.

Наскоро отидохме на рожден ден на свекър ми. Робърт е от хората, които обичат да канят гости. Винаги съм уважавал тъста си. В дома им често има много хора.

Със съпругата ми дълго мислихме какво да му подарим. В края на краищата искахме да го зарадваме и да изберем нещо, което му харесва. По-късно плановете ми се промениха и се оказа, че трябва да отида на работа. Предварително предупредихме родителите ми. Свекърът ми прояви разбиране, като каза, че със сигурност ще седнем отново заедно. В последния момент обаче те казаха, че не е нужно да ходя на работа. Бях много щастлива от това, защото можех да отида на рождения ден на свекъра ми и да си почина добре.

Робърт беше изненадан от посещението ми, но каза, че се радва, че съм присъствала на празника му. Братът на съпругата ми дойде на рождения ден със семейството си. Поздравихме тъста ми и седнахме на масата. На масата имаше много вкусни ястия.

Тогава на вратата се почука. Свекърът ми веднага изтича да отвори вратата. Оказа се, че това е дългогодишен приятел на семейството им, който беше и бивш годеник на съпругата ми. Те дори трябваше да вдигнат сватба, но тогава Сара ме срещна. Дори и така обаче свекърът ми не губеше надежда, че бившият му един ден ще стане съпруг на Сара. Когато ме извикаха на работа, Робърт дори се зарадва на това, така че не губи време да го покани на гости. Оттогава насам мнението ми за тъста ми много се промени. Дори не знам какво да чувствам към него.

 

Rate article
Дойдох в къщата на свекъра си и останах смаян: бившият годеник на жена ми седеше на масата сред гостите.