Дейвид се интересуваше от живота на Виктория и събираше всички подробности, преди да направи целенасочен опит да привлече вниманието ѝ.

Пътищата на Виктория и Дейвид се пресичат по време на почивка на море, когато случайно се озовават в съседни стаи в санаториум. Запознават се по време на разходки и се хранят заедно. Дейвид беше безспорно очарователен, пое инициативата да се приближи до Виктория и да започне разговора им. Отначало той деликатно разпитваше за живота ѝ, като искаше да знае къде живее, с какво се занимава и колко печели. Когато научи, че Виктория е успешен фотограф и има просторен двустаен апартамент, Дейвид стана още по-решителен да я заинтересува    .

съвместният им живот се превръща в романтични разходки, неочаквани цветя, комплименти, закуски в леглото, страстни нощи и грижовни подаръци. Виктория беше ентусиазирана, напълно потънала в романтични мечти и фантазии. Те дори обсъдиха бъдещето си като двойка и Виктория открито сподели желанието си да има семейство и деца. Без да знае, Дейвид започнал деликатно да манипулира нейните стремежи. Въпреки това, когато дойде време да сложат край на връзката си, Виктория беше съсипана. Тя планираше да се върне в родния си град, намиращ се в същия регион, докато Дейвид се беше насочил към столицата. Именно тогава той ѝ предлага алтернатива: да се присъедини към него, да се запознае с майка му и евентуално да заживеят заедно. Завладяна от любов, Виктория с нетърпение приема предложението му    .

Тя дори взема трудното решение да напусне доходоносната си работа, за да бъде с любимия си. Дейвид обаче не бърза да предложи брак, а вместо това подчертава важността на изготвянето на брачен договор. Той се надяваше, че Виктория няма да се задълбочава в подробностите, но тя се свърза с познат адвокат и сподели копия от договора. За нейна изненада стана ясно, че основният мотив на Дейвид е да осигури апартамента ѝ. Предбрачният договор съдържаше множество вратички, които гарантираха, че в случай на разминаване имотът ще остане изключително във владение на Дейвид след брака. След консултация с адвокат очите на Виктория се отвориха за истината. Тя бързо опакова вещите си и се връща в родния си град, без да дава допълнителни обяснения.

 

Rate article
Дейвид се интересуваше от живота на Виктория и събираше всички подробности, преди да направи целенасочен опит да привлече вниманието ѝ.