34 metus gyvenau su žmona, bet dabar įsimylėjau kitą moterį. Nežinau, ką dabar daryti.

Mano vardas Aleksejus Petrovičius. Man 65 metai. Esu vedęs, bet senatvėje įsimylėjau kitą moterį. Mano žmonai 62 metai. Turime suaugusį sūnų, jis jau vedęs ir net turi vaikų. Kai mūsų sūnus užaugo ir vedė, pastebėjau, kad mes su žmona tapome visiškai svetimi.

Kai išėjome į pensiją, norėjau, kad nusipirktume namą kaime. Mano žmona to nelabai norėjo. Bet aš ją įtikinau. Netrukus nusipirkome gražų mažą namą. Vasarą persikėlėme ten. Man labai patiko ten gyventi vasarą, bet mano žmonai nepatiko kaime. Ji mėgo gulėti ant sofos, skaityti knygas ir žiūrėti televizorių. Ji kategoriškai atsisakė man padėti sode. Ji sakė, kad blogai jaučiasi. Viską turėjau daryti pats.

Rudenį persikėlėme atgal į miestą. Mano žmona tuo labai džiaugėsi. Tačiau po savaitės susikroviau daiktus ir vėl grįžau į kaimą. Man ten tiesiog geriau. Mano žmona liko mieste. Dabar matomės labai retai.

Kaime įsimylėjau moterį. Jai 60 metų. Iš pradžių ji nelabai reagavo į mano jausmus. Tačiau dabar mums sekasi labai gerai. Noriu išsiskirti su žmona, bet labai bijau, kaip tai priims mūsų sūnus. Kol pasakysiu žmonai, kad dirbu namų ruošos darbus. Tačiau taip pat daug laiko praleidžiu su mylima moterimi.

Mano žmona apie tai dar nieko nežino. Dar negaliu apsispręsti pasakyti jai, kad noriu su ja išsiskirti. Nežinau, ką daryti.

 

Rate article
34 metus gyvenau su žmona, bet dabar įsimylėjau kitą moterį. Nežinau, ką dabar daryti.