Животът на Алекс е труден път, който в крайна сметка го отвежда при Ребека. Въпреки всички трудности те успяват да намерят щастието заедно.

Алекс е роден като късно дете в семейството си. Родителите му го обичали и му осигурили богато и красиво детство. Трагедията обаче настъпва, когато майката на момчето умира, когато той е на 20 години, а след това умира и баща му. Без да може да присъства на погребенията им поради военната си служба, Алекс пази спомена за тях.

След края на службата си Алекс се завръща у дома и открива, че в къщата му живее семейството на леля му. Чувствайки се нежелан, той си тръгва и повече не се връща. Опитва се да изкарва прехраната си, като отсяда при свой приятел, но скоро разбира, че и там не е добре дошъл. Без пари и без други възможности, той пътува на автостоп до друг град в търсене на работа   .

чрез свой познат Алекс си намира работа на строителен обект, където му обещават добра заплата, храна и жилище. Въпреки дългите часове работа Алекс е щастлив, докато работодателите не изоставят работниците и не ги оставят без нищо. Много от тях успяват да напуснат с помощта на приятели, но Алекса остава без никакви документи за самоличност.

Изправен пред глада и бездомността, Алекс оцелява, като се храни от кофите за боклук и спи на обществени места като жп гарата или входовете на сгради. Външният му вид се влошава и той не може да си намери работа. Съдбата обаче му се усмихва, когато среща жена на име Ребека. Въпреки че не била традиционно красива, тя имала добра душа и проявила състрадание към Алекс. Тя му носела храна и го държала в приятелски разговор.

Един ден Алекс получава пневмония и е настанен в болница. Персоналът се грижеше за него, подстригваше го, даваше му чисти дрехи и се грижеше за него. По време на престоя си в болницата Алекс очакваше с нетърпение посещенията на Ребека. Когато го изписват, тя го изненадва, като го чака в спешното отделение. Донесе му обувки и дрехи и го прегърна топло. Трогнат от нейната доброта, Алекс я последва вкъщи.

Братът на Ребека помогнал на Алекс да си извади нови документи и той си намерил работа. С течение на времето двамата се влюбват и накрая се женят, намирайки щастие заедно въпреки трудностите, с които се сблъскват.

 

Rate article
Животът на Алекс е труден път, който в крайна сметка го отвежда при Ребека. Въпреки всички трудности те успяват да намерят щастието заедно.