Взехме едно момче от сиропиталище. След това нещата започнаха да изчезват от апартамента ни по странен начин

Дълго време не можех да забременея. И когато със съпруга ми решихме да вземем дете от сиропиталище, бях на четиридесет и една години. Решихме да вземем едно пораснало момче. Първо, искахме да прескочим етапа с бебешките пелени, и второ, наистина не исках да съм стара, когато синът ми порасне.

В сиропиталището веднага си харесахме едно момче. То беше на шест години. За възрастта си това дете беше изключително талантливо и интелигентно. Посещавахме го всяка седмица, носехме му подаръци и няколко пъти го водихме в увеселителен парк. Когато всички формалности бяха уредени, взехме момчето оттам и го заведохме в нашата къща, където вече го чакаше детска стая с играчки   .

успяхме да установим чудесни отношения с него, докато на прага ни не се появи една жена, която се представи за негова биологична майка. Тя каза, че е дошла да вземе сина си. Но ние заявихме, че от този момент нататък ние сме законните родители на детето и не искаме повече да виждаме тази жена. Тя вече веднъж беше направила своя избор. Мисля, че и вие щяхте да направите същото, ако бяхте видели как изглежда и как се държи. Мислехме, че инцидентът е приключил.

Но после започнахме да забелязваме, че от апартамента ни изчезват вещи. Отначало не можех да намеря балоните, които ми подари баба ми. След това съпругът ми изгуби някъде портфейла си. След това се появиха телефонът и таблетът. Не исках да повярвам, но започнах да подозирам сина ни. Съседката от другата страна на улицата потвърди подозренията ми. Тя каза, че щом сутрин тръгнем за работа, в апартамента ни идва една жена. Тя разговаря със сина ни, а след това той изнася вещите ѝ от апартамента ни. Тогава всичко ни стана ясно    .

Дори не знам какво да правя сега. Да се обадя в полицията. Не знаем какво е казала тази жена на сина ми, за да го накара да направи това. Беше много неприятна ситуация.

 

Rate article
Взехме едно момче от сиропиталище. След това нещата започнаха да изчезват от апартамента ни по странен начин