Взех приятелка с мен на почивка, но нямах представа как ще реагира на моята доброта.

Със съпруга ми сме женени от 7 години. Живеехме добре, дори много добре. Съпругът ми се занимаваше с бизнес, а аз работех за удоволствие. Но в продължение на 7 години нямахме деца. Веднъж съпругът ми ни поръча едномесечна почивка в чужбина в луксозен курорт. Бях много щастлива от това. Но няколко дни преди пътуването съпругът ми каза, че има спешни преговори, от които може да зависи бъдещето ни, и че трябва да отида без него. Разбира се, бях разстроена, защото вече бях планирала всички дни и си представях как сме заедно в този рай. Той предложи да отида с най-добрата си приятелка, за да не ми е скучно, а тя да отиде някъде.

Животът на приятелката ми не беше лесен. Майка ѝ обичаше да пие и не ѝ обръщаше достатъчно внимание, не се грижеше за образованието ѝ. След гимназията тя забременя и трябваше да се омъжи. А съпругът ѝ също обичаше да идва на гости и тогава правеше скандали. Когато й казах, тя беше много щастлива и благодарна на съпруга ми. Месец по-късно пристигнахме, съпругът ми ме посрещна на летището с кола, вкъщи ме чакаше прекрасна празнична вечеря на свещи, а на леглото ни бяха разпръснати листенца от рози. Накратко, всичко беше перфектно.

След 2 седмици казах на съпруга си, че съм бременна. Той беше много щастлив. А когато започнах да получавам контракции и бях в болницата, една приятелка изтича при съпруга ми и му каза, че съм излязла от един месец, имала съм връзка и че детето не е негово. Когато разбрах за това, си помислих, че с мен е свършено, че никой няма да ме посрещне в деня на изписването и няма да има къде да отида с бебето. Оказа се, че е точно обратното. Съпругът ми дойде при нас, видя момиченцето, разбра, че то не прилича на него, но го взе и го отгледа като свое. И в този ден той прогони приятелката си и й каза да забрави за нас!

 

Rate article
Взех приятелка с мен на почивка, но нямах представа как ще реагира на моята доброта.