Връзката ми с любовницата на бившия ми винаги ще бъде по-важна за мен от който и да е мъж

Съпругът ми има любовница. Изобщо нямам нищо против връзката им. Дори съм имала среща с тази жена. Не й се сърдех и смятах, че е глупаво да се караме заради съпруга ми.

Добре седнахме и поговорихме с любовницата ми. Тя се оказа мила жена. След разговора ми се стори, че сме приятелки от много години, защото дори успяхме да си разменим подаръци.

По-късно мъжът и любовницата му решиха да вдигнат сватба. Не истинска, разбира се. Аз нямах нищо против, затова започнахме да се подготвяме заедно. Помогнах на господарката си да избере красива сватбена рокля, а тя ме посъветва каква вечерна рокля да облека. Решихме церемонията да се състои в нашата къща. Аз бях свидетел. Всичко беше много реалистично, липсваше само службата по вписванията.

В деня на сватбата се събудихме сутринта, направихме последните приготовления и започнахме да се приготвяме. Помогнах на любимата ми да облече сватбената си рокля. След това отидохме в залата, а по пътя си обещахме, че винаги ще бъдем приятели. След това жената и мъжът казаха клетвите си и си размениха пръстените. Младоженците се целунаха страстно.

Първата им брачна нощ беше в нашата къща. Когато съпругът ми заспа, госпожата слезе в кухнята, където седнахме и дълго разговаряхме. Беше приятен и приятелски разговор. Всъщност имахме много общи неща.

Изобщо не съм унизена от тази ситуация. Дори мога да кажа, че се чувствам щастлив. В края на краищата аз и моята любовница разговаряме много и прекарваме времето си заедно. Сега имам с кого да ходя по магазините, в парка или на басейна. Мисля, че връзката ни с моята любовница винаги ще бъде по-важна от който и да е мъж.

Какво мислите за този вид приятелство?

 

Rate article
Връзката ми с любовницата на бившия ми винаги ще бъде по-важна за мен от който и да е мъж