“Водопроводчикът Адам покани съпруга ми на вечеря. Не очаквах, че това

Съпругът ми работи като таксиметров шофьор от няколко години. Не мога да кажа, че той е идеален съпруг. По време на съвместния ни семеен живот неведнъж съм имала причини да ревнувам.

Неотдавна той се прибра от работа и веднага изтича под душа. Петър остави телефона си в кухнята. Исках да сложа купа със супа за съпруга си, затова преместих телефона. Изведнъж забелязах съобщение на екрана, което привлече вниманието ми   :

“Добре. Не забравяй шампанското и ягодите. Ще ви чакам.” Предателство. В главата ми имаше само една мисъл. Но съобщението беше от Адам Водопроводчика. Влязох в диалога и реших да прочета цялата история на съобщенията.

никога досега не бях виждал такава откровеност. А снимката… Изобщо не ми се говори. Но снимката изобщо не беше на Адам Водопроводчика. Ето как беше. Докато съпругът ми беше под душа, научих много интересни неща. Дори не исках да слушам обясненията му. Всичко беше ясно от кореспонденцията. Той ми беше изневерил. И това е продължавало в продължение на години   .

Този ден вместо вечеря имаше скандал. В кухнята имаше счупени чинии, вечерята беше в кошчето за боклук, а съпругът ми спеше в хола. Когато видях обаждането от водопроводчика – казах на тази змия всичко, което мислех за нея. Няма какво да подбирам женени мъже.

Само че този път наистина се обади водопроводчик. Жалко, защото той сигурно не е чувал толкова ругатни и заплахи през всичките си години работа с клиенти…

А аз все още не говоря с Питър.

 

Rate article
“Водопроводчикът Адам покани съпруга ми на вечеря. Не очаквах, че това