Веднъж един ерген се появил на среща само с половин пиле

Замисляли ли сте се някога, че срещата с мъж може да се превърне в истинско приключение?
С напредването на възрастта хората започват да бъдат по-внимателни в избора си на партньор.

С напредването на възрастта за една жена приоритет е не да се тревожи за това “какво ще стане, ако той не ме хареса”, а да помисли за това “какво ще стане, ако аз не го харесам?”.

Всяка зряла жена разбира, че има нужда от подходящия мъж в живота си, с когото ще се чувства добре, и започва да обръща внимание на малките неща и детайли.

Каня ви да прочетете историята на една от нашите учителки за това как е отишла на две различни срещи.

Една дама се запознала с мъж онлайн. Отишли на кино и всичко вървяло добре. След това решила да покани новия си избраник при себе си, защото бил млад и глупав. Кавалерът не дошъл с празни ръце, а донесъл едно шоколадово блокче и половин пържено пиле.

Когато жената видяла с какви подаръци е дошъл мъжът при нея, тя го попитала защо е донесъл само половин пиле?

При тези нейни думи мъжът отговорил:
– “Мисля, че това е достатъчно, защото аз ям много малко, а жените трябва да се грижат за фигурата си и да не преяждат. За да напълнее една жена, е достатъчно едно малко парче.

Както се оказа, цяло пиле – това е прекалено много, трябва да се пести.

По-късно обожателят прочел отново стихотворението, защото наистина искал да впечатли жената. Това обаче нямало никакво значение, защото тя била впечатлена от половин пиле!

Мъжът бил много озадачен защо жената не иска да продължи да се среща с него и решил, че няма да се откаже. За да се отърве от досадния ухажор, жената трябвало да го блокира навсякъде.

Следващото преживяване било още по-необичайно и забавно. След известно време жената срещнала друг мъж, който я поканил на среща в едно кафене.

На пръв поглед ситуацията може и да е изглеждала много сладка, но само докато мъжът не поръчал една торта за двама.

 

Rate article
Веднъж един ерген се появил на среща само с половин пиле