Този инцидент в автобуса промени изцяло живота ни

Веднъж с моя приятел се забъркахме в не особено добра история в един автобус. Тя беше следната. След университета отидохме в общежитието, нахранихме се, преоблякохме се и отидохме на автобусната спирка, откъдето трябваше да вземем микробус и да отидем на работа. Обикновено в автобусите няма място, но този път имахме късмет. Дори успяхме да седнем, имаше две места в предната част на превозното средство. Всичко беше наред до момента, в който в автобуса се качи един мъж, който на пръв поглед изглеждаше съвсем нормално.

Беше спретнато облечен, косата му също беше нормална. Но после разбрахме, че мирише на алкохол. На задната седалка седеше една двойка. Бяха много подходящи един за друг. Момчето беше облечено много модерно и красиво, момичето също беше в красива черна рокля. Те се усмихваха мило, шепнеха си един на друг. Но изведнъж този пиян мъж започна да се кара на стила и дрехите на това момче. Момчето отначало не казало нищо, игнорирало мъжа, доколкото можело. Всички хора в транспорта – предимно жени – помолили шофьора да откаже мъжа.

Но на него сякаш не му пукаше. Приятелката на момчето се намесила в разговора: това още повече ядосало мъжа. Той започнал да говори на човека грубо. Ние вече искахме да излезем от транспорта. Истинският бой не беше далеч. Момчето му отговори със спокоен тон, каза неутрални думи. Накрая, когато шофьорът обяви спирка, мъжът излезе от автобуса, сякаш нищо не се беше случило. В някои моменти дори се уплашихме. Неприятно е да попадаш в такива ситуации. Момичето и момчето бяха наистина добри; те разбраха, че този човек има проблеми с главата.

 

Rate article
Този инцидент в автобуса промени изцяло живота ни