Тя напуска съпруга си и децата си, но след известно време се връща бременна

Всичко в живота на Франк е перфектно. Имал е любимата си жена, деца, работа с добра заплата, къща и кола.

За съжаление едно съобщение от съпругата му променя всичко. Тя му съобщава, че е намерила друг мъж и ще живее с него.

Всички негови приятели предупреждават Франк, че това няма да свърши добре. Но Сандра не направи нищо трудно. Тя просто искаше да има любовник и кола. Прехвърлила своя дял от къщата на децата и ги оставила при съпруга си. От което той беше много щастлив.

Франк поне имаше нещо хубаво от жена си – децата. Сандра не мислеше много за тях, идваше да види децата два пъти месечно и след това създаде новото си семейство.

За четири години Сандра посети децата си само няколко пъти. Тя не се интересуваше как растат, какви са предпочитанията им, какво носят.

Междувременно Франк сам отглеждал и издържал децата. Един ден бившата му съпруга дошла да види Франк и коремът ѝ ясно се виждал под палтото.

Франк я поканил вътре. На чаша чай тя му разказала, че любовникът ѝ я изхвърлил от къщата, когато разбрал, че е бременна. Франк не знаеше какво да прави. Измъчваха го съмнения. От една страна, много му се искаше да помогне на бившата си съпруга, защото тя беше майка на децата им. От друга страна, как би могъл да живее с човек, който някога е предпочел развлеченията пред семейството? Ако не беше бременността, никога нямаше да допусне бившата си съпруга обратно в дома си.

Докато Франк си мислеше за това, Сандра му напомни, че имат обща сметка, открита за децата, в която има доста пари. С тези пари те планираха един ден да купят къща за децата. След известно обсъждане те решиха, че Сандра ще вземе парите от сметката и ще купи двустаен апартамент, а когато най-големият им син навърши 18 години, апартаментът ще стане негова собственост. Те завещават апартамента на Франк, за да избегнат бъдещи недоразумения. Той вече не можеше да се доверява на Сандра, както преди. Това беше единственият правилен изход от ситуацията.

Франк осъзна, че това не е достатъчно, затова реши да купи дрешки за бебето, а след раждането му често им купуваше хранителни продукти. Съпругът на Сандра никога не се появявал, така че Франк бил като баща на бебето.

Имаше хора, които се присмиваха на Франк. В края на краищата той помагал на бившата си съпруга, която навремето му била изневерила и сега се била върнала с бебето.

Мисля, че това е постъпка на силен мъж, който уважава майката на собствените си деца.

Какво е вашето мнение за постъпката на Франк?

 

 

Rate article
Тя напуска съпруга си и децата си, но след известно време се връща бременна