Тя дава урок на свекърва си, след като я оставя сама с дъщеря си в продължение на няколко часа!

Свекърва ми има много лош навик. От деня, в който се оженихме, тя може да дойде в дома ни всеки ден без предупреждение. Преди не ми харесваше, но сега вече не мога да я понасям. Факт е, че дъщеря ми е на 1 година и със съпруга ми вече я привикнахме към режима и тя си ляга в 21:00 часа. Детските психолози потвърждават, че режимът е добър за детето и ми оставя време за някои лични занимания. Но на свекърва ми не ѝ пука. Тя идва при нас преди да се наложи да сложа дъщеря си да спи. И ми е неудобно да я изгоня.

Тя оправдаваше късните си пристигания, като казваше, че е закъсняла за работа. Майката на съпруга ми си играеше с внучката си, разсмиваше я, а след това аз прекарах няколко часа с дъщеря ми, която не си легна навреме.

И за пореден път дъщеря ми заспа в 20:40 ч., а 20 минути по-късно свекърва ми се прибра. Тя започна да буди дъщеря ми, да я развеселява и тогава ми хрумна идеалният план. Престорих се, че някой ми се е обадил, и след това помолих свекърва ми да се погрижи за внучката ми, докато аз и съпругът ми отидем да помогнем на приятелката ми, защото с нея се е случило нещо сериозно.

Свекърва ми се съгласи, затова грабнах съпруга си и бързо напуснахме апартамента.

– “Какво се случва?” – попита развълнувано съпругът ми по пътя.

– “Не се притеснявай, просто отиваме на кино, искахме да се отпуснем, а майка ти ще се погрижи за дъщеря ти!” Отговорих и се усмихнах, а съпругът ми също разбра плана ми и се засмя.

Върнахме се у дома около 12 часа след полунощ. Дъщеря ми спеше в детската стая, а свекърва ми седеше на стола до нея. Детски играчки, бутилка с мляко и дори памперси бяха разпръснати из стаята. Новият пуловер на свекървата беше много мокър… Изглежда, че след това тя е осъзнала грешката си, затова никога повече не ни е идвала на гости толкова късно, а ако е идвала, е гледала внучката си мълчаливо и не я е будила.

 

 

Rate article
Тя дава урок на свекърва си, след като я оставя сама с дъщеря си в продължение на няколко часа!