Свекърва ми буквално ме проклинаше, че съм й отнела сина. Не мога да повярвам какво е направила.

Винаги съм избягвала свекърва си. Тя не ме обичаше от пръв поглед. Нямам висше образование, не съм от кралското семейство и нямах вид на фотомодел. Между другото, съпругът ми също не е със синя кръв. И той е получил университетска диплома само заради майка си. Тя се намира някъде в дома ѝ. Съпругът ми не работи по професия. След брака със съпруга ми живеехме в апартаменти под наем. Свекърва ми ни посещаваше веднъж седмично. Едно такова посещение ми беше достатъчно, за да избягам от вкъщи при най-малката опасност от посещение на свекърва ми.

Когато се роди синът ни, нямаше никаква възможност да избягам. Трябваше мълчаливо да понасям тормоза от страна на свекърва ми по всякакъв повод и без повод. Защо мълчаливо? Аз се страхувах от нея. Със съпруга ми всяко лято посещавахме прабаба ми на брега на морето. Тя е единствената от моите роднини, която наистина ме обичаше. Преди една година баба ми почина и аз наследих двустайния ѝ апартамент. Със съпруга ми решихме да се преместим да живеем там. Свекърва ми буквално ме проклинаше, че съм отнела сина си от нея. Но защо трябва да се лутаме по чужди ъгли, ако имаме апартамент на такова прекрасно място?

На свекърва ми ѝ хрумна идеята да поиска да продам апартамента на морето и да купя такъв до него. Замених морето със свекървата. Дали изглеждам като глупак? Свекърва ми намери решение. Взе някакви сертификати, в които пишеше, че е болна и има нужда от морски въздух. Сега моли за съжаление и иска да живее при нас. Аз съм категорично против. Съпругът ми също разбира, че с майка му животът ни ще се превърне в ад. Тогава решихме, че свекърва ми ще продаде апартамента си, а съпругът ми ще наеме едностаен апартамент в нашия град. Майка ми ще внесе парите си като първоначална вноска, а синът ми ще плаща ипотеката. Мисля, че ще успея да я поставя на мястото й, когато се опита да заповяда в дома ми.

 

Rate article
Свекърва ми буквално ме проклинаше, че съм й отнела сина. Не мога да повярвам какво е направила.