Съпругът ми и аз живеехме душа в душа. Тогава в семейството настъпи катастрофа: съпругът ми започна да пие. От това страдах не само аз, но и децата. Беше спешно да ги спася от такъв баща.

Бяхме женени в продължение на 12 години. Живеехме заедно в моя апартамент. Мислех, че и двамата можем да правим всичко, но предполагам, че съм грешала.

Веднъж се случи така, че съпругът ми вдигна ръка срещу мен. Той пиеше много, аз криех алкохола от него и в пристъп на ярост ме удари, аз паднах на пода, а той продължаваше да крещи, искайки бутилка. След това той отиде при баща си, върна се пиян, но аз не разбрах, че е в такова състояние, и го пуснах в къщата.

Веднага щом влезе, той започна да крещи на децата да седнат за уроците си. След 2 минути той гневно ги викаше на масата. По-малкият беше уплашен, плачеше, по-големият се опитваше да го успокои.

Заплаших го, че ще подам молба за развод, ако се държи така. Дори седнах да напиша декларация. Той изтръгна листа от ръцете ми и го хвърли през прозореца. След това имаше наглостта да каже, че ще ми отнеме момчетата. Но как щеше да го направи?

Когато се успокои сравнително, той помоли по-големия да отиде с него до магазина, за да купи водка. Аз се престорих, че отивам с него. Когато излязохме от апартамента, бързо се върнах вътре и затворих вратата.

Отначало беше в истерия, крещеше, но когато съседите заплашиха, че ще извикат полиция, той се успокои и се върна при баща ми.

На сутринта баща ми дойде при мен. Заведохме децата на училище, а след това той ме заведе да напиша декларация, защото било опасно да отида сама.

Бог знае, опитах се да го върна към предишния му живот, опитах всички средства, нищо не помогна. В името на спокойствието и психическата стабилност на децата ми бях принудена да предприема тази стъпка.

 

 

Rate article
Съпругът ми и аз живеехме душа в душа. Тогава в семейството настъпи катастрофа: съпругът ми започна да пие. От това страдах не само аз, но и децата. Беше спешно да ги спася от такъв баща.