– “Сине, мама още ли е будна?” – Не, тя спи с Майкъл.

Това се е случило преди една година. Беше топло лятно време, затова младото семейство отиде на село, защото съпругът тъкмо беше започнал отпуската си. Тази година не успяха да отидат на море, затова решиха да си подарят поне една почивка сред природата     .

Особено след като там си имат всичко. Река, в която могат да плуват, всичко в къщата за комфортен живот, а и плащат допълнително на съседите си, за да поддържат двора и къщата в ред. Освен това имало и езеро за риболов, така че след като пристигнал, мъжът планирал да отиде да лови риба на разсъмване, а след това да запали огън и да изпече кебапчета. Отначало искал да вземе сина си със себе си, за да го научи на всичко, но четиригодишното дете спяло толкова сладко, че на баща му било жал да го буди. Решил, че ще остави него и жена му да спят, а когато се събудят, той ще се върне от риболова.

риболовният излет бил много успешен, така че щастливият мъж се върнал у дома. Той можел да каже на сина си и на съпругата си, че днес освен кебапчета ще имат и уха! Синът седял на двора и си играел с коли    .

– “Сине, майка ти будна ли е вече?

– Не, тя спи с Майкъл.

– Какъв Майкъл?

– Ами, големият човек!” – отговори синът му с усмивка.

В главата на мъжа започнали да се разиграват не най-добрите сценарии, затова той бързо изтичал до спалнята, където видял жена си да спи, прегърнала голямото плюшено мече, което ѝ бил подарил през първата година от връзката им. Започнал да се смее на себе си и съвсем забравил, че е кръстил мечето така.

 

Rate article
– “Сине, мама още ли е будна?” – Не, тя спи с Майкъл.