Седемгодишен брат намира сестра си, за която дори баща му не знае.

Кели е на 7 години. Тя живее с майка си. Но напоследък майка ѝ е болна. Баба ѝ се грижи за нея и майка ѝ. Веднъж, връщайки се от училище, момичето случайно чува разговор между баба си и майка си. Бабата казала, че нямат достатъчно пари за лекарства и че едва свързват двата края. След тези думи Кели започнала да мисли как може да спечели пари.

Приближавайки се към метрото, тя видяла баба си да стои на входа и да хвърля пари върху картона. Кели също застанала близо до бабата и зачакала да ѝ дадат пари. Малко по-нататък от входа тя видяла едно момче от нейното училище. На следващия ден това момче дошло и дало на Кели пари.

Вечерта Кели се прибра вкъщи. Видяла, че баба ѝ се кара с някаква леля. Тя поискала от майка си да ѝ препише апартамента. А бабата ѝ казала да вземе Кели на възпитание.

На сутринта в училище Кели отишла при това момче и му разказала всичко. След училище той ѝ предложил да отиде в дома им, за да обядват и да си играят. Кели се съгласила. Вечерта бащата на момчето се върнал у дома. Разказал ѝ всичко за майката на Кели и за тяхното положение.

Кели го погледна уплашено, но той ѝ каза да не се страхува от него, защото сега ще отидат в нейната къща. Пристигайки в къщата, където Кели живее с майка си, мъжът се изненадал. Когато влязъл в апартамента, той се ужасил от това, което видял.

Жената, която лежала в леглото, била толкова слаба и не изглеждала много добре, била първата любов на бащата на това момче. Те разговаряли и жената му казала, че Кели е негова дъщеря. Откарали жената в болницата, защото състоянието ѝ се влошавало с всеки изминал ден.

Мъжът направил ДНК тест и резултатът бил положителен. Той не знаел как да каже на жена си, затова просто я помолил да остане при тях за известно време. Но съпругата му знаела, че това е дъщеря ѝ. Леля ѝ Кели ѝ казала за това, когато се омъжила за бащата на момичето.

 

Rate article
Седемгодишен брат намира сестра си, за която дори баща му не знае.