Сара събира смелост да изгони съпруга си, който я насилва, от къщата. Изглеждаше, че я очаква ново начало, но няколко седмици по-късно тя забеляза забавяне.

Сара отново се разплакала. Съпругът ѝ се прибрал у дома доста след полунощ, ухаещ на женски парфюм. За пореден път тя нямаше смелостта да му се противопостави директно. Отчаяно се вкопчила в надеждата, че Артър няма да я изостави.

Сара се самонаказваше за слабостта си. После реши да изтръгне истината от съпруга си. Беше ѝ омръзнало да живее в лъжа. На следващата сутрин тя не беше на себе си. На работа мислеше какво да каже на съпруга си.

Когато се прибрала вкъщи, го намерила на дивана да гледа телевизия. Сара покрила екрана с тялото си и заговорила твърдо:

-Трябва да поговорим. Докога ще ме лъжеш? Наистина ли ме смяташ за глупава? Отново усещам по теб женски парфюм! Какво е извинението ти този път? Ще ми кажеш ли най-накрая с кого се срещаш ?

Артур , който не искаше да си признае, се опита да се измъкне от разговора, но Сара настояваше. Накрая той призна, че има приятелка и че тя е баща на детето му.

Сара веднага го изгони от апартамента, сърцето ѝ натежа от мъка. Тя наистина искаше да има деца, но тези мечти оставаха неосъществени. След като Артър си тръгна, сърцето ѝ беше празно и съкрушено. През следващите дни тя се скиташе безцелно наоколо. Въпреки цялото си отчаяние обаче тя усещаше, че с нея се случва нещо странно. Решила да си направи тест за бременност и останала много изненадана от резултата. В търсене на потвърждение отишла на лекар. Отначало искаше да се обади на Артър, за да сподели добрата новина, която бяха чакали толкова дълго. Тя обаче се въздържа и реши да отгледа бебето сама.

 

Rate article
Сара събира смелост да изгони съпруга си, който я насилва, от къщата. Изглеждаше, че я очаква ново начало, но няколко седмици по-късно тя забеляза забавяне.