Сандра разрушава семейството на сина си 3 пъти, не харесва избраните от него снахи. И когато в напреднала възраст жената най-накрая осъзнала грешката си, вече било твърде късно.

Сандра е моя стара приятелка. Тя има три деца – син и две дъщери.

С една от дъщерите си отдавна не поддържа връзка, защото се омъжила за момче от село и се преместила при него. Сандра беше много обидена на дъщеря си и дори не отиде на сватбата. Тя веднага не харесала зет си и го нарекла селско момче. За сметка на това всичко се развило доста добре за дъщеря ѝ. Със съпруга ѝ живеят от осем години, работят и вече имат четири деца.

По това време другата дъщеря и синът на Сандра учели заедно в университета. Дъщерята си намерила работа след завършването, а синът щял да се ожени. Любимото му момиче беше с пет години по-голямо от него. Синът беше влюбен до уши в нея. Но Сандра не я обичаше още от първата среща.

Решиха да не организират сватба, просто се ожениха в службата по вписванията. Отначало имаха стая в общежитие, а година по-късно успяха да си купят апартамент с ипотечен кредит. Младоженците се справяли добре, но Сандра не можела да се успокои. Всеки ден мислела как да разведе сина си с тази жена. Сандра все повтаряла на снаха си, че синът ѝ не е способен на нищо и че в бъдеще няма да може да изхранва семейството. След няколко месеца двамата най-накрая подали молба за развод.

По-късно синът се оженил за втори път. Момичето било на неговата възраст и работели заедно. Втората снаха била сираче. Сандра отново започнала да говори с момичето за сина си и след известно време той се разделил с втората си съпруга.

Когато синът на Сандра бил на тридесет и четири години, в живота му се появила трета жена, която се оказала идеална за майка му, защото печелела много и била от богато семейство. Снахата готвела добре и се справяла с всички домакински задължения. Но тогава сестрата на третата снаха се разболяла и се нуждаела от сериозна операция. Момичето платило всички разходи за нея и помагало на сестра си във всичко. Сандра отново се разбунтувала заради това.

След третия развод синът започнал да пие и се преместил при майка си. Сандра осъзнала грешката си, но било твърде късно. Синът напълно се пропил и се превърнал в алкохолик.

 

 

Rate article
Сандра разрушава семейството на сина си 3 пъти, не харесва избраните от него снахи. И когато в напреднала възраст жената най-накрая осъзнала грешката си, вече било твърде късно.