Сабрина е поканена на сватбата от бившия си приятел. Тя решава да си отмъсти и идва на събитието не сама.

Сабрина дълго време не може да се възстанови от развода си с Ерик. Двамата се срещат в продължение на две години, планират да се оженят, но той я изоставя и отива при най-добрата си приятелка Патрисия.

Минава един месец. Сабрина получава плик с покана за сватба. Момичето не можеше да повярва на очите си и не разбираше защо това се е случило. Момчето беше обещавало да се ожени за нея в продължение на две години, а след месец предложи брак на приятелката ѝ. Сабрина била на работното място на баща си, когато прочела поканата, и не могла да сдържи сълзите си. Баща ѝ забелязал това.

– Защо плачеш? Ти изобщо не можеш да плачеш. Твоят идиот Ерик отново го направи. Искаш ли да изпратя момчетата да я украсят?

– Не, татко. Кой би имал полза от това? Той скоро ще се жени и аз съм поканена. Ще взема това и ще отида. Ще блесна, за да ги злепоставя.

– И ще ти заповядам да ме придружиш, имам барака с красиви момчета, които искат да те поканят на среща. Все пак съм генерал, ще ти е лесно да си намериш жених.

Един млад сержант почука на кабинета му, трябваше да вземе някакви документи.

– Така младоженецът дойде. Дани, имаш специална задача за събота. Трябва да заведеш Сабрина на събитието и да я държиш под око. И да се грижиш за нея така, че всички да ти завиждат. Разбираш ли?

– Да, генерале – изкрещя Дани заплашително.

Той нямаше нищо против да отиде някъде със Сабрина, защото харесваше момичето от много време насам.

Важният ден за булката беше отвратителен, защото на сватбата всички обръщаха внимание не на нея, а на Сабрина. Дори младоженецът Ерик не откъсваше очи от бившата си приятелка. Дани и Сабрина танцуваха много, смееха се и просто се радваха на компанията си.

Пет години по-късно Сабрина и Дани се ожениха. Те бяха много щастливи. Дани не забравял да глези съпругата си с подаръци и цветя, а Сабрина създавала уют в къщата.

Ерик и Патриша, напротив, бяха нещастни. Мъжът изневеряваше на момичето и дори не го криеше. Те не се разведоха само защото имаха малък син. Патрисия често си мислеше, че Сабрина може да е на нейно място. Ако не беше откраднала момчето от приятелката си.

 

Rate article
Сабрина е поканена на сватбата от бившия си приятел. Тя решава да си отмъсти и идва на събитието не сама.