Родителите на съпругата започват да живеят с младоженците. И свекърът започнал да диктува своите правила

Младите живеели в хубав и просторен апартамент на родителите на съпруга. Веднага след като се оженили, родителите решили, че младите трябва да започнат живота си на добро място. Самите родители отишли да почиват в един пансион, а след това започнали да пътуват. Животът на младите започнал добре, както винаги. Мъжът започнал да работи като охранител, за два дни. Момичето беше учителка в училище. Но по-късно мъжът и жената имали недоразумения и битови кавги. -Не си ли забравил как се готви? Колко време можеш да готвиш една и съща супа в продължение на седмици? -Така че вземи и сготви нещо друго. -Аз работя.

-Мислиш ли, че си почивам? Но подобни кавги не продължиха дълго, защото родителите на момичето се върнаха от шестмесечно пътуване и се прибраха само в апартамента си. Имаше много място, всеки живееше в собствената си стая, но това не го улесняваше. Младите хора не смееха да се карат пред родителите си, но и не можеха да говорят и се чувстваха като гости. И тогава дойде добрата новина – момичето беше бременна. Мъжът разбра, че с раждането на детето да остане в апартамента на изпитанията няма да се получи. Те ще си имат собствено семейство, а бабите и дядовците постоянно ще се намесват. Въпреки това мъжът не бързаше да се мести, докато момичето беше бременно у дома. Той не е искал да ходи на работа на пълен работен ден по-рано.

И тогава се случила една неприятна ситуация, съвсем между другото. Свекърът започнал да определя свои собствени правила за използване на хладилника. – “Значи сушеното месо е мое, пушената наденица също е моя. Ако дори едно парче липсва – обвинявайте се, аз не съм на себе си, когато съм гладен. -Какво означава, че месото е негово? Всъщност ние купуваме храна и тя е обща, а ако той я купи, не е позволено? Що за глупави правила са това? Но на момичето не му пукаше за месото, по време на бременността не можеше да понася дори миризмата му, така че не споделяше възмущението на съпруга си. Благодарение на месото мъжът започнал да работи повече и вече можел да си позволи да се премести далеч от родителите на жена си. И така се случило. Всички били щастливи в новата къща, жената и мъжът не се карали, а мъжът спокойно ядял месото.

 

 

Rate article
Родителите на съпругата започват да живеят с младоженците. И свекърът започнал да диктува своите правила