Родителите на младоженеца се нахвърлиха върху приятел в първия ден от запознанството им, но това, което започнаха да правят след сватбата, беше върхът на подлостта.

Моята приятелка не можеше да си представи как ще се запознае с родителите на младоженеца. Тя и приятелят ѝ се запознали в интернет. Скоро след като започнали да се срещат, тя осъзнала, че го обича. През цялото това време мислела в главата си как ще я приемат. Не се стремяла да подчертава красотата си, била скромна и дори не носела къси поли. Не откривала деколтето си, предпочитала по-удобни и практични дрехи. основно носела рокличка, дънки, блузи и сплитала косата си на плитка. Но винаги изглеждаше спретната. Е, разбира се, не я приеха така, както очакваше. Един приятел знаеше, че е бил женен, но после се е развел, защото бившата му съпруга му е изневерила.

Въпреки че родителите и сестра му го знаеха много добре. Когато тя отишла в дома им, за да се срещне с него, сестра му и свекървата започнали да говорят, че мислят, че това е бившата му съпруга. Не им харесвало всичко, което правела, и постоянно я сравнявали с бившата си съпруга. Най-лошото беше, че те казваха, че тя е по-добра. Това много ядосало гаджето и те се прибрали вкъщи. Скоро той обяви, че ще се ожени за нея. Разбира се, всички приеха тази информация много лошо. Но няколко дни по-късно вече имаха гости. В дома им дошли роднини. Дошли с празни ръце и отново започнали да я подиграват, като казвали, че тя прави всичко погрешно, а бившият се справял по-добре, положението в къщата било по-добро, храната й била по-вкусна, а масата – по-красиво подредена…

Търпението му се пречупи, той се вбеси. А сестра му станала нахална, обадила се на бившата му съпруга и я поканила в дома им. Брат ми изгони и майка ми, и сестра ми, но баща ми я защити и каза, че всичко ще се оправи с времето. Те ще променят отношението си към нея, както са постъпили с бившата си съпруга в началото. Факт е, че те също не харесваха бившата си съпруга, а сега я защитават и казват, че тя е най-добрата. Може би ще мине време и те ще имат същото отношение към нея.

 

 

Rate article
Родителите на младоженеца се нахвърлиха върху приятел в първия ден от запознанството им, но това, което започнаха да правят след сватбата, беше върхът на подлостта.