Родителите на булката предоставили на младоженците апартамент за сватбата. Майката на младоженеца подари само спално бельо. И оттам започна всичко

Момичето не харесва свекърва си още от първата среща. И всичко това, защото тя не дала пари за сватбата. Единствената утеха била, че няма да живеят заедно, защото родителите на младото семейство подарили тристаен апартамент. Но майката на момчето дала само спално бельо, и то съвсем обикновено. Тя обаче също не дойде в ресторанта, по някаква причина се престори на болна. Момичето дори се радваше, че я няма. Семейният живот продължил спокойно. Едва тогава свекървата наистина се разболяла и вече не можела да живее сама в селото.

Момичето наистина не искаше тя да живее с тях, но нямаше какво да се направи. Жената се опитвала да помага в къщата, но това само още повече дразнело момичето. Тя не харесвала всичко, което правела свекърва ѝ. Жената беше много смутена, определено се чувстваше ненужна в тази къща, затова, когато се възстанови малко, реши да се върне в селото. Момичето се надявало, че животът ще бъде като преди, но се случило нещастие. Съпругът ѝ попаднал в катастрофа и не могъл да бъде спасен.

Момичето много страдало, а после разбрало, че е бременна. През цялото това време майката на съпруга ѝ я издържала. За нея било много тежко да загуби единствения си син, но била близка със снаха си и ѝ помагала във всичко. Утешавала я, че животът продължава, че не трябва да се отказва от себе си. Момичето беше объркано. Как може сама да отгледа дете, което е на път да се роди? Но с подкрепата на свекърва си всичко не изглеждало толкова плачевно и безнадеждно. След една година всичко наистина се подобрило, родила се прекрасна дъщеря. А след още една година момичето срещнало прекрасен мъж. Само че сега тя не забравяла за свекърва си, често я посещавала заедно с дъщеря си.

 

Rate article
Родителите на булката предоставили на младоженците апартамент за сватбата. Майката на младоженеца подари само спално бельо. И оттам започна всичко