Родителите ми отнеха детството ми, а след това ме лишиха от женско щастие.

Роден съм в многодетно семейство. Родителите ми имаха четири деца. Аз съм най-големият; така се случи, че трябваше да се грижа за по-малките си братя и сестри, всички грижи и отговорности паднаха върху моите рамене. Исках да си играя на двора като другите деца, да имам нормално детство. Никога не ходех на разходка с приятелите си, мечтаех да скачам на въже, да тичам, да играя.
И цялото си детство и младост прекарах с пелени, с деца, трябваше да чистя апартамента, да пера, да гладя. Родителите ми раждаха деца и аз трябваше да се грижа за тях.

Разбирах, че родителите ми работят по цял ден и печелят пари, за да се грижат за нас. Но аз исках да се наслаждавам на детството си. Обичах братята и сестрите си, но не исках да бъда тяхна бавачка. Но разбирах, че родителите ми не могат да се справят без моята помощ. Защо да раждат деца, ако не могат да се грижат за тях?

Така преминаха детските ми години. И не е изненадващо, че отношението ми към децата стана студено и безразлично. Беше ми омръзнало от памперси и пелени. Не исках да губя годините си за шишета или нещо подобно.

Един ден се запознах с един мъж. Той имаше син от първата си съпруга. Той изобщо не участва във възпитанието на детето, не им помага финансово, рядко се среща със сина си. Обединяваше ни фактът, че не искахме да имаме деца. Той дори не плащаше издръжка.

Подготвяхме се за сватбата. Реших да го запозная с родителите си. Родителите ми го приеха добре, казаха, че сме много добра двойка, родени един за друг, че ще имаме най-красивите и прекрасни внуци на света. Родителите ми мечтаеха за внуци. А аз изобщо не искам да имам деца. След този ден отношенията ни се влошиха. Той е убеден, че през цялото време само съм го заблуждавала. Страхува се, че може да съм забременяла нарочно. Смята, че съм го лъгала. Оказва се, че родителите ми са ми отнели детството, а след това са ме лишили от женско щастие.

 

 

Rate article
Родителите ми отнеха детството ми, а след това ме лишиха от женско щастие.