Родителите изпращат сина си в сиропиталище, когато той е само на 10 години. Сега, когато той става бизнесмен, родителите му се връщат и искат пари.

Родителите мислили дълго и упорито, преди да дадат сина си в дом за сираци. Те не можели да си позволят две деца, а той бил трудно дете. В резултат на това те решили да задържат по-малкия, а по-големия да дадат на приемно семейство. Той вече бил усетил любовта на майка си и сега било време за брат му. Когато е на 7 години, той е настанен в сиропиталище. – Когато татко изкара пари, ще те вземем. Иди да си вземеш бавачката – каза майка му и го целуна за сбогом. Отначало те често посещаваха най-големия си син. Давали му подаръци и дори го вземали вкъщи за уикендите и празниците. Родителите на момчето изчезнали, когато то било на десет години. Той бил изключително интелигентен; учел усърдно и усъвършенствал желаните способности. Спортувал, четял книги и рисувал красиво.

Момчето използвало всеки шанс, осъзнавайки, че бъдещето му зависи само от него. На 18-годишна възраст постъпил в едно от най-добрите учебни заведения в града. Стремежите му са забелязани още в четвърти курс и той е поканен да работи в известна компания. Директорът толкова харесва отдадеността и трудолюбието на младежа, че бързо го повишава. Няколко години по-късно момчето заело поста на директор. Той също така се опитал да забрави за бившето си семейство и да се примири с решението им. Когато родителите му разбрали, че синът им е станал богат и влиятелен бизнесмен, те искали да му напомнят за себе си. Открили информацията за контакт с него и дошли да му се извинят. Майката беше паднала на колене и молеше за пари.

Според нея по-малкият брат се бил свързал с някакви зли типове и сега семейството било заплашено и поискало да върне парите. Бащата пееше хвалебствени слова за това как трябва да се подкрепят като семейство. Той ги молеше да забравят миналите обиди и да помогнат на родителите си. Момчето погледнало родителите си, хората, които са унищожили прекрасното му детство. Погледът му беше леден и гневен. Подаде им парите и каза, че никога повече няма да го видят. Когато бил на десет години, стремежът му да има голямо и приятелско семейство бил унищожен.

 

Rate article
Родителите изпращат сина си в сиропиталище, когато той е само на 10 години. Сега, когато той става бизнесмен, родителите му се връщат и искат пари.