Преди 27 години тя осиновява момче. Ето как той ѝ благодари.

Жена, която в продължение на 4 години се бори за осиновяване на дете, най-накрая го постига. Тя го отглежда и на 27-годишна възраст синът ѝ благодари.

Проблемите с осиновяването започнали, когато биологичната майка на момчето искала то да бъде осиновено от афроамериканско или смесено семейство.

Жената била самотна, но много обичала бебето, затова обещала, че ще го осинови на всяка цена и ще му осигури добро бъдеще.

След 4 години съдебни спорове делото било спечелено. Момчето законно станало син. Щастието им нямало граници, тъй като през цялото това време те общували и се сближавали един с друг. В пълния смисъл на думата са изминали 20 години. Но семейството се намирало в беда. Майката се разболяла тежко и спешно се нуждаела от трансплантация на бъбрек. Търсенето на донор щеше да отнеме много време, а то не може да бъде загубено при тази диагноза.

Синът добре разбирал, че не е готов да загуби най-ценния за него човек, затова помолил майка си да му стане донор.

Момчето много обичало майка си, когато разказвало на лекарите за нея, винаги плачело от благодарност. Тази жена постоянно се борела за него и за неговото щастие, винаги спазвала обещанията си.

Той просто не можел да постъпи по друг начин.

Жената била информирана за действията на сина си един час преди операцията. Тя била шокирана и се опитала да разубеди сина си от това решение, на което той отговорил: “Просто не мога да направя друго. Това е максимумът, който съм готов да направя за теб, мамо. ”

Операцията била успешна. Не всеки роден син би направил такова нещо!

А вие какво мислите за постъпката на момчето? Бихте ли се съгласили на такава операция?

 

Rate article
Преди 27 години тя осиновява момче. Ето как той ѝ благодари.