Откакто се помня, брат ми има неприязън към мен, но никога не съм предполагала, че ще ми отмъсти в деня на сватбата ми по такъв подъл начин.

Както се казва, всяко семейство си има своите проблеми и за съжаление, въпреки че сме израснали в една и съща среда, брат ми се превърна в насилник и дори влезе в затвора. За да се предпазя от негативното му влияние, се опитвах да сведа до минимум общуването ни. В живота ми обаче настъпиха значителни промени, когато срещнах една прекрасна жена и реших да се оженя за нея. Когато брат ми разбра за приятелката ми, той ме дразнеше упорито, настоявайки да се срещна с нея, защото пътищата ни така или иначе щели да се пресекат. Колебаех се, тъй като не исках бъдещата ми съпруга да има негативно впечатление от семейството ми. Все пак обстоятелствата ме принудиха да го поканя и съпругата ми го видя за първи път в деня на сватбата ни.

Брат ми обеща да се държи прилично, но както се очакваше, наруши думата си. Беше очевидно, че винаги е изпитвал неприязън към мен, и избра сватбения ми ден като възможност за отмъщение. Пред гостите ни той безсрамно обиди съпругата ми, въпреки всички опити да го вразумя. Чувайки неистовите писъци на съпругата ми, аз побързах да се намеся, но бях посрещнат от него с враждебност и заплахи, твърдейки, че е готов да нарани собствения си брат заради една жена.

Непорядъчното поведение на брат ми помрачи това, което трябваше да бъде радостно събитие. Той отказваше да признае действията си, което допълнително увеличаваше болката и разочарованието. След този злополучен инцидент взех трудното решение да се дистанцирам от брат си. Избягвам срещи, на които той присъства, дори ако това означава да се сблъскам с критики от страна на други членове на семейството. Трудно е да се общува с човек, който изглежда не иска да се промени. Въпреки постоянните му обаждания и изявления за разкаяние ми е трудно да повярвам, че хората наистина се променят.

Rate article
Откакто се помня, брат ми има неприязън към мен, но никога не съм предполагала, че ще ми отмъсти в деня на сватбата ми по такъв подъл начин.