Неприятна изненада очакваше Юлия вкъщи: свекърва ѝ носеше халат, и то не само един.

“Със сестра ми сме в много добри отношения, въпреки че всяка от нас вече има свое семейство. А Юлия имаше късмет с Давид: той е много внимателен и любящ, но тя дойде и със свекърва, която е много необикновен човек. И наскоро тя премина границата на търпението на Юлия. Онзи ден ми се обади сестра ми: живеем доста далеч една от друга, но сме приятелки от детството.

– Можете ли да си представите! Излязох по-рано от работа. Прибирам се вкъщи, а свекърва ми седи там! И не просто седи, ами е в халата ми! Питам я какво правиш тук, как си влязла и защо си облечена в моя халат?

Свекърва ми не е стара жена, тя е само на 45 години и е доста красива за възрастта си. Мъжете обичат да гледат такива жени и свекърва ми много добре знае това. Тя никога не е работила и ден през живота си и винаги е имало различни мъже, които са ѝ помагали финансово. Тогава се роди Дейвид, съпругът на сестра ми. И свекърва ми се научи да манипулира и него. И това ставаше толкова умело, че Дейвид си мислеше, че сам е взел това решение в дадена ситуация. А Юлия е умно момиче, веднага разпозна този трик, но не можеше да му помогне.
По принцип свекърва ѝ наистина не я притесняваше. Юлия се занимаваше с кариерата си, а свекърва ѝ се занимаваше с личния си живот. Никой не пречеше на никого, всички бяха щастливи. До онзи ден, когато Юлия намери свекърва си вкъщи. Юлия стоеше на вратата, стомахът ѝ се свиваше и тя спешно трябваше да отиде до тоалетната. Но тоалетната беше заключена отвътре.

– “Какво става? Кой е там?! Някой ще ми обясни ли?! Съседът на Юлия излезе от тоалетната с наведена глава:

– “Юлия, не казвай нищо на жена ми.

Оказа се, че свекървата по някакъв начин се е запознала със съседа на Юлия и те се влюбили.

– “Имаме истински чувства!” – казала свекървата в своя защита, – “ние сме сериозни.
– “Ти съвсем ли си се побъркала? Той е женен мъж, как мога сега да погледна жена му в очите? Добре, да кажем, че личният ти живот не ме засяга, но защо си в моята къща? Кой ти е дал разрешение?
– Дейвид, когато се отби при мен… Помолих го за ключовете.

Сестра ми има толкова забавна свекърва. Юлия не направи проблем, поиска ключовете обратно и заплаши, че ако още веднъж я види в апартамента си, ще разкаже на всички.

Какво мислите: правилно ли постъпи Юлия? Може би е трябвало да поговори със съседката си?

 

Rate article
Неприятна изненада очакваше Юлия вкъщи: свекърва ѝ носеше халат, и то не само един.