Не искам да имам дете от него. Така че той предложи много интересен изход: ще има бебето отстрани.

Името ми е Виктория. Имам годеник Алекс. Алекс казва, че когато сме започнали да се срещаме, е смятал, че съм на около 35 години. За съжаление, аз вече съм на 43 години.

Алекс е бил женен два пъти преди това. Първия път се оженил, когато бил само на 18 години. Двамата много се различавали един от друг, затова след една година тихомълком се развели. Не са имали деца. След това се оженил отново. Това се случва, когато е на 26 години. Оженил се за жена, която била на 28 години. Тя вече имала син в предучилищна възраст. Живели заедно осем години. Алекс участвал активно във възпитанието на детето. Той много искал да имат още едно дете заедно. Но съпругата му категорично отказвала.

Първият ѝ съпруг я напуснал, когато момчето било само на шест месеца. Той изхвърлил съпругата си от апартамента и я оставил с дългове. Дълго време жената била в тежко положение и едва успявала да плаща дълговете си. Поучила се от горчивия си опит, тя не повярвала на обещанията на Алекс и не искала да има дете от него. Страхувала се да не остане сама с две деца.

В крайна сметка двамата се развеждат.
И един ден –
– Искаш да имаш моето дете, нали? – попита ме Алекс.

Веднага му отговорих, че не!

Няма да имам бебе. Това не влиза в плановете ми. Не искам да водя детето си на училище на 50 години. А когато детето ми стане тийнейджър, аз вече ще съм пенсионер! Това е ужасно! Да, сега изглеждам много добре, но за това си има логично обяснение. Никога не съм имала деца, никога не съм работила на две места, живяла съм сама, почивала съм много и съм пътувала много.

Живея в апартамент, който родителите ми ми подариха. Често мога да ходя в салони за красота. А с бебето всичко ще бъде съвсем различно. Не знам как ще се чувствам по време на бременността и след раждането, как безсънните нощи ще се отразят на външния ми вид.
Когато бях млада, не исках да имам деца. И защо да искам да имам дете сега? В края на краищата вече съм на 43 години!

Общо взето, не искам да имам деца и с това всичко приключва! Точка. Но не искам и да губя Алекс. Не съм мислила, че на света има мъж, който да е подходящ за мен.

Бих се радвала да бъда съпруга на Алекс. Рядко се намира подходящ мъж на тази възраст. Но да го излъжа и да му кажа, че не мога да забременея, също е погрешно. Честно му казах за това.

И тогава Алекс измисли изход от ситуацията. Той каза:
– Позволи ми да имам бебе с някой друг!
– Както и да е, аз не го разбирам.

Оказва се, че той иска да си намери жена и да й направи бебе. Има много такива жени: те не искат да се омъжват, но искат да имат дете. Той ще се грижи за жената с детето, ще посещава сина си или дъщеря си, ще дава подаръци, ще я води на празници. А междувременно ще живее с мен.

Не мога да си представя това! Ако Алекс имаше дете, което преди това е било родено от друга жена, бих могла да го разбера. Но да живее с мен и в същото време да ходи при друга жена и да спи с нея! Това не е нормално!

Просто не знам какво да правя: да се съглася или да не се съглася.

 

Rate article
Не искам да имам дете от него. Така че той предложи много интересен изход: ще има бебето отстрани.