Не исках да се запознавам с хора в интернет и доказах, че съм бил прав!

Винаги съм си мислела, че е невъзможно да срещна някой нормален човек в интернет, но нещо в онзи ден ме подтикна да опитам.

След около 10 минути получих съобщение от красива жена в социалната мрежа. Отначало помислих, че това не е истинска страница, а “фалшива”, но тя имаше попълнена цялата информация, приятели, коментари от познати и всичко това беше направено не за ден или месец, а за няколко години    .

Моника, така се казваше момичето, ми писа, че ме намира за симпатичен, затова решила да направи първата крачка. Това беше напълно неочаквано за мен, защото в мен нямаше нищо особено, а тя беше наистина красива и облечена модерно, беше ясно, че не е обикновено момиче.

Кореспондирахме си в продължение на една седмица и аз разбрах, че трябва да развием отношенията си. Реших да поговоря с нея по телефона поне няколко пъти, преди да й предложа да се срещнем. Така нареченото развитие на връзката. Но тя не вдигаше телефона от мен. Когато я питах каква е причината, тя ми даваше дузина “оправдания”. Може би, ако не изглеждаше толкова мила в кореспонденцията ни, щях да разбера, но не смятах, че това е признак за нещо нередно.

Няколко дни по-късно решихме да се срещнем. Срещата беше насрочена в едно кафене. Купих цветя, облякох се красиво и пристигнах по-рано, за да чакам. Не бързах да поръчвам, защото исках да направим избора заедно, но Моника не бързаше да се срещне. Поръчах си нещо за ядене, два часа й звънях, чудейки се дали не й се е случило нещо, и тогава ръцете ми се предадоха    .

седях сам на масата в продължение на три часа и след това се прибрах вкъщи. Така за пореден път съдбата ми напомни, че съм глупак, който вярва в “дух”. След тази случка Моника сама ме блокира, въпреки че нямах намерение повече да ѝ пиша…

 

Rate article
Не исках да се запознавам с хора в интернет и доказах, че съм бил прав!