Наскоро родих дъщеря, чийто биологичен баща е моят свекър

Може да се стори странно на някои, но дъщеря ми не е от съпруга ми, а от неговия баща. И той знае за това. Не, това не е история за предателство, както е във филмите или сериалите. Обичам съпруга си и никога няма да предприема подобна стъпка. Но в името на бъдещето на семейството ни направихме точно това. Ето как се случи всичко това.

След като се оженихме, дълго време със съпруга ми не можехме да забременеем. И двамата се подложихме на много изследвания. И се оказа, че той не може да има деца. Лекарите ни предложиха много варианти за решаване на проблема ни. Така че се спряхме на изкуственото оплождане. Не искахме да вземем дете от дом за сираци, защото не знаехме кои са родителите и как ще се прояви то в бъдеще. Със съпруга ми избрахме донора. Това беше моят свекър. Трябваше дълго време да го убеждаваме да предприеме тази стъпка, защото това е процедура, която отдавна се практикува в чужбина. Накрая родителите на съпруга ми се съгласиха на тази стъпка, но при условие, че детето никога няма да разбере кой е истинският му баща. И не само детето… Това ще бъде тайна за роднините, приятелите и всички наши познати.

Събрахме всички необходими средства. Оплождането беше успешно. Няколко седмици по-късно разбрах, че съм бременна. Бяхме много щастливи от тази новина, защото толкова много искахме деца. Въпреки че бременността ми не беше лесна.

Преди един месец родих здраво момиченце. След всичките ми притеснения и безсънни нощи това беше най-голямата радост за нашето семейство. Родителите на съпруга ми ме посрещнаха в болницата. Срам ме е дори да кажа на някого за това. Сигурно ще ми трябва много време, за да свикна с тази идея. Станах майка по толкова нетрадиционен начин. Тя прилича на две грахови зърна, както и свекър ми. Дори цялото семейство го казва, но ние мълчим и само се усмихваме. Ако само знаеха истината…

 

Rate article
Наскоро родих дъщеря, чийто биологичен баща е моят свекър