На интервюто се яви един мъж. Сюзън го разпозна веднага. Това беше собственият ѝ баща.

Майката на Сюзън е починала, когато дъщеря ѝ е била на три години. Бащата не бил готов да изпълнява родителските си задължения, затова просто завел момиченцето при баба ѝ и дядо ѝ и го оставил под оградата. Междувременно бабата работела в градината, когато изведнъж чула звук от кола. Когато излязла, не можела да повярва, че зет ѝ е постъпил така със собствената ѝ дъщеря.

Вечерта дядо ми се прибрал вкъщи.

– “Дойдоха ли зетят и внучката ни на гости?” – попита той.

– “Не, не дойдоха. Той остави дъщеря си и си тръгна. Те казват истината – никой друг не се нуждае от едно дете, освен майка му.

Бабата и дядото бяха щастливи, че внучката им е при тях. Макар че искрено съжаляваха за момичето, което беше лишено от пълноценно семейство. Но това беше нейната съдба. Сюзън беше копие на майка си. Момичето израснало прилежно и добродушно. Жалко, че покойната ѝ майка няма да види каква дъщеря има. Баба ѝ и дядо ѝ дълго време спестявали, за да дадат на внучката си добро образование. След като завършила, Сюзън се върнала при баба си и дядо си в селото. Сюзън осъзнава, че семейството ѝ има нужда от помощ и грижи, затова решава да остане при тях.

Тогава тя решава да създаде собствена ферма. Тъй като фермата започва да се разраства, Сюзън започва да търси хора, които да ѝ помагат и да получават пари за това. На обявата се отзовал един мъж.

Когато дошъл на интервю, Сюзън разбрала, че той не е непознат, а неин баща. Мъжът изглеждаше много по-възрастен. Тя понечила да му откаже, но после решила да му даде шанс. Сюзън пуснала баща си в къщата. Баща ѝ се преместил в една къща недалеч от фермата. В края на краищата няма нищо по-лошо от това да живееш сам на стари години.

Rate article
На интервюто се яви един мъж. Сюзън го разпозна веднага. Това беше собственият ѝ баща.