Мъжът оставил къщата си на брега на морето на любовницата си. Когато Моника разбрала за това, решила да отмъсти на съперницата си по оригинален начин

Марк и Моника заминали за чужбина с надеждата да намерят по-добър живот. Марк работил усилено през всичките тези години и спестявал всяка стотинка, която можел. И шест години по-късно мечтата му се сбъдва. Той успява да отвори собствен малък бизнес, да си купи кола и дори къща на брега на морето. Всичко било така, както той и съпругата му мечтаели да бъде. Животът им бил просто прекрасен, докато един ден мъжът се разболял. Лекарите му поставили диагноза “нелечима болест”.

Когато Марк вече бил прикован към леглото, Моника научила, че той си има любовница. Жената не идвала да го посещава, но всеки ден му пишела съобщения. Моника случайно прочела едно от тях и научила за съперницата си. Въпреки че изпитвала голяма болка, тя не направила сцена. Марк вече се чувстваше зле.

Моника пое бизнеса на съпруга си. Отначало си мислеше, че не може да се справи, но с помощта на Марк бързо овладя всичко. Когато съпругът ѝ почина, цялото имущество и бизнесът преминаха в ръцете на Моника и децата ѝ. С изключение на къщата на брега на морето. Марк я завещал на любовницата си. Е, волята на човека е закон. Моника написала обява, в която пишело: “Къщата край морето се продава за 3 долара”. Никой не дойде да я види.

А четири месеца по-късно дошъл един бездомник. Той попитал дали къщата наистина струва 3 долара. Моника потвърдила, че струва. Той ѝ подал смачканите пари, които по-късно Моника превела на любовницата на Марк. Това е нейната печалба от продажбата на къщата.

Ето как става това. Животът е непредсказуем, както и действията на жените. Дали не е така?

 

Rate article
Мъжът оставил къщата си на брега на морето на любовницата си. Когато Моника разбрала за това, решила да отмъсти на съперницата си по оригинален начин