Мъжът не разбира защо момичето не го харесва още на първата среща. Но в крайна сметка приятелят му се досетил.

Майкъл седеше и почти плачеше, не разбираше защо Моника му забранява да ѝ се обажда и да ѝ пише.

Майкъл беше почти на четиридесет години, искаше да се ожени за втори път. Първият му брак беше в студентските му години, бързо се разведоха. За втория се беше подготвял в продължение на много години. По принцип е интелигентен мъж, няма да каже и една нецензурна дума пред жена. Много е любезен с представителките на нежния пол. И въпреки че е плешив на външен вид, винаги е спретнат, винаги е облечен скъпо.

Запознал се е с Моника в един сайт за запознанства, веднага е разбрал, че тя не е вегетарианка и не е феминистка? След като се уверил, че не е нито едно от двете, избрал ресторант по свой вкус, където щял да плати за двама, и поканил една дама от социалната мрежа.

Не че бях свидетел на тази история, не, ние с Майкъл анализирахме какво е могъл да направи на срещата, за да не я хареса толкова много.

И така, дошъл, казва, започнал да разказва за живота си, после за това как наскоро с приятелите си отишли на природа, ами Моника седяла и слушала, всичко я интересувало. Така изглеждаше на Майкъл.

– Е, ако е харесвала разказите ти и ги е слушала внимателно, може би си е гукала, когато си ял?

Е, знаех, че Майкъл не мърмори, аз съм му най-добрият приятел, ядем заедно от детството. Е, всички си говориха час и половина, а после тя каза, че е късно, и извика такси. Разбира се, нямаше предложение от Майкъл да отида при него, така че и този вариант отпадна. Той ѝ предложи да отидат на кино след няколко дни.

Моника, когато си тръгна, писа на Майкъл, че не ѝ се е обаждал и не ѝ е писал, ситуацията, разбира се, е странна. Но какво да правим с нашия любовник? В края на краищата той много я харесваше. Е, аз се опитах да го успокоя, казах, че има много жени. Тръгнах си, а той ми се обади и каза:

– Слушай, аз също й направих комплимент.

– Е, жените обичат комплиментите, това е малко вероятно.

Както и да е, оказа се, че той я сравнява с една актриса, която харесвал. Така че запомнете, мъже, каквото и да имате предвид с думите си, жената ще ги приеме както си иска. И ако решите да направите комплимент за красотата на някое момиче, сравнявайте я по-добре с такива жени, които се смятат за еталон за красота.

 

Rate article
Мъжът не разбира защо момичето не го харесва още на първата среща. Но в крайна сметка приятелят му се досетил.