Моника и Марк се прибираха от почивка с влак. Ваканцията свърши бързо, а след това се появиха и съседите, които имаха само кавги!

Един ден, на връщане от ваканцията, Моника и Марк се скараха със съседите си.

Работата е там, че Моника и Марк влезли първи в купето и заели местата си от едната страна – горната и долната. Тогава в купето нахлу младо семейство с две деца. Мъжът, като видял, че долният рафт е зает, започнал да изисква с нагъл тон младите хора да се преместят на горните рафтове, тъй като нямали деца. Марк уверено отказал.

– “Какво си мислиш, сополиво отроче, че жена ми трябва да спи с тримата на долния рафт, защото ти така искаш?” – започнал да крещи мъжът.

– “Не съм те принуждавал да купиш горния рафт. Трябваше да осъзнаеш, че имаш нужда от долните, и трябваше да ги купиш.

Стигна се дотам, че съседите им повикаха помощ под формата на кондуктор, защото мъжът крещеше толкова силно, че цялата каруца го чуваше.

Когато кондукторът пристигнал, мъжът се успокоил. Всички си легнали. Около 5 часа сутринта семейството започнало да се приготвя за тръгване. Моника и Марк ги наблюдаваха спокойно. Едното дете първо напусна вагона и се отправи към тоалетната, по-малкото беше взето на ръце от майка си и миг след като влакът спря, слезе с онзи нагъл мъж. Минаха две минути, влакът започна да се движи и Моника и Марк можеха да си отдъхнат. Но след миг вратата на купето се отвори и вътре погледна най-голямото дете на това опечалено семейство   .

Моника веднага изтича с нея при кондуктора. Влакът беше спрян и беше извикана полиция, която отведе момиченцето и продължи да търси родителите. Но младата двойка не можеше да разбере как може да са толкова готови да тръгнат, без да забележат, че са забравили едно дете    .

веднага стана ясно, че не са били добре възпитани, но как биха могли да забравят едно дете във влака? Нима не са забелязали, когато са слизали? Само една двойка е вдигнала тревога!

 

 

Rate article
Моника и Марк се прибираха от почивка с влак. Ваканцията свърши бързо, а след това се появиха и съседите, които имаха само кавги!