Момичето идва в съзнание в отделението. Тя не можеше да разбере какво се случва с нея. Медицинската сестра, която в този момент седяла до нея, бързо се втурнала да повика лекар.

Сара и Адам се запознаха на работа. Човекът дошъл в тяхната компания. Първоначално станали приятели, а след това започнали да се срещат. Адам веднага забелязал Сара.

Тя беше красива, крехка и имаше страхотно чувство за хумор. След първия ден, в който се запознали, те били заедно навсякъде и не се отделяли един от друг. Връщаха се заедно от работа, ходеха заедно на обяд. Изминаха три месеца, откакто се запознаха. Двойката решила да заживее заедно и след това да се оженят. Компанията, в която работеше Адам, му плащаше за едностаен апартамент, така че отначало двойката имаше къде да живее.

Но времето минава. Преди да се усетят, чувствата между тях охладнели. Адам оставаше до късно на работа и често излизаше на по бира с колегите си. Сара също излизаше до късно с приятелите си. Никой от тях не бързаше да се прибере вкъщи, както беше преди.

Един ден Сара претърпява инцидент. Тя била блъсната от кола. Момичето дошло в съзнание в болницата. Не можела да разбере какво се случва с нея. Медицинската сестра, която в този момент седяла до нея, бързо се втурнала към лекаря. Но той казал, че рехабилитацията на момичето ще отнеме повече от месец, тъй като нараняванията ѝ били тежки. Заради пукнатината в гръбначния стълб Сара дълго време няма да може да ходи, а не се знае дали изобщо ще може да ходи.

Първото нещо, което Сара попита лекаря, беше защо не усеща нищо. Лекарят отговорил, че са ѝ дали много болкоуспокояващи, за да облекчат болката. Освен това е била бременна в третия месец. Затова лекарите ще направят всичко възможно, за да спасят бебето.

– “А Адам, той знае ли къде съм?” Сара попита.
– “Не, съжаляваме, но не можем да се свържем със съпруга ви”, отговори лекарят.

Тогава момичето осъзна причината за главоболието и замайването си. Тя нямала представа, че е бременна. Но къде беше Адам тогава? Защо той не беше там?

Същия ден той се прибрал вкъщи в полунощ, както обикновено. Седеше с приятели в едно кафене. Прибра се вкъщи и легна във всекидневната, защото не искаше да буди Сара. Нямаше представа, че съпругата му всъщност не си е вкъщи. На сутринта Адам заспа. Затова бързо се облече и потегли за работа. Беше убеден, че съпругата му отдавна е там. Едва когато стигнал там, разбрал, че неговата Сара я няма. Колегите му също свиха рамене   .

тогава Адам започнал да звъни на Сара, но никой не отговарял. Колегите му разбрали, че нещо не е наред. Сара не можеше просто да не дойде на работа. Затова Адам започнал да звъни в болници и първия път, когато се обадил в градската болница, му казали, че съпругата му е претърпяла автомобилна катастрофа предишния ден. Адам стоял там, без да знае какво да прави. Той не беше там в такъв труден момент. Как можеше да не обърне внимание на отсъствието ѝ у дома? Тогава Адам осъзнал безразличието си към съпругата си. Ако беше до нея, нищо подобно нямаше да се случи. Няколко минути по-късно той стоеше пред вратата на отделението, където лежеше жена му. Той ѝ се извини и каза, че оттук нататък винаги ще бъде до нея и ще преодолеят всички трудности   .

 

Rate article
Момичето идва в съзнание в отделението. Тя не можеше да разбере какво се случва с нея. Медицинската сестра, която в този момент седяла до нея, бързо се втурнала да повика лекар.