Много години по-късно тя среща своя съученик, който по това време е влюбен в нея. И когато мъжът показал дъщерите си, които осиновил, тя не могла да повярва на очите си.

Понякога в живота има много интересни случаи, след които гледаш с изумление и не можеш да повярваш, че се случват такива неща. Една приятелка разказа, че нейни съученички по ирония на съдбата се омъжили, но преди това трябвало да преминат през истински ад. Тя била много красиво момиче, мислела, че като порасне, ще се омъжи за много богат мъж, и изобщо не обръщала внимание на съученичката си. Честно казано, той също не търсеше особено благоразположението на съученичката си и така се случи, че след завършването си влязоха в различни университети и животът ги раздели.

Тя се омъжила за богат и красив младеж, отначало всичко между тях било наред, но после, когато се родили дъщерите ѝ близначки, съпругът ѝ сякаш бил заменен. Той започнал да пие, а след това починал от свръхдоза. Жената не могла да се примири с това, също започнала да пие и била лишена от родителски права, а децата били изпратени в сиропиталище. Що се отнася до съученика, той се оженил за своя съученичка, много красиво и умно момиче, но имали един проблем – не можели да имат деца.

Съпругата му работела в приют и казала, че в техния приют се появили близнаци и тя веднага се влюбила в тях, затова решили да ги вземат. И така, те осиновили момичетата, а по-късно жената забременяла, били просто щастливи, но за съжаление раждането било много трудно, така че не могли да спасят нито детето, нито майката. Мъжът от мъка не знаел какво да прави, решил да върне децата в приюта. Изведнъж срещнал една съученичка, която почти не познал, била много слаба и нездрава. Просто полудяла, когато видяла момичетата си. Двамата се оженили и заживели щастливо.

 

Rate article
Много години по-късно тя среща своя съученик, който по това време е влюбен в нея. И когато мъжът показал дъщерите си, които осиновил, тя не могла да повярва на очите си.